Google+

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Firmoo Eyeglasses and Sunglasses - Pic Heavy Post!



Για την εταιρία Firmoo με τα φθηνά και ποιοτικά γυαλιά ηλίου και οράσεως σας είχαμε μιλήσει και σε προηγούμενα posts μας! Μπορείτε να διαβάσετε το δικό μου εδώ και της Κωνσταντίνας εδώ!
Πριν από λίγο καιρό μας δώθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια από τα καινούρια ζευγάρια γυαλιών της εταιρίας και σε αυτή την ανάρτηση θα σας τα παρουσιάσουμε με πολλές φωτογραφίες!



Sunglasses

Εγώ αυτή τη φορά επέλεξα γυαλιά ηλίου! Τα διάλεξα σε κόκκινο χρώμα, το οποίο βρίσκω πολύ κολακευτικό για καλοκαίρι και θεωρώ ότι ταιριάζει άψογα με navy χρώματα και φυσικά κόκκινο κραγιόν!



Η ποιότητα του φακού με εντυπωσίασε! Τα φόρεσα σε έντονη ηλιοφάνεια και δεν κούρασαν καθόλου τα μάτια μου!


Ίσως είμαι υπερβολική, αλλά αυτό που με κέντρισε ιδιαιτέρως ήταν η λεπτομέρεια-φιογκάκι στο πλάι!


Eyeglasses

Η Ευαγγελία επέλεξε γυαλιά μυωπίας σε κλασσική μαύρη κοκκάλινη γραμμή! Έχουν υφή ματ και συνδυάζονται με όλα τα χρώματα!


Προσδίδουν στυλ καθηγήτριας, δε νομίζετε;


Να σας υπενθυμίσουμε ότι η εταιρία Firmoo συνεχίζει το First Pair Free Program με το οποίο μπορείτε να πάρετε το πρώτο ζευγάρι γυαλιών που θα επιλέξετε δωρεάν, πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά (13 ευρώ!)
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα γυαλιά της εταιρίας; Ποιο είναι το αγαπημένο σας στυλ γυαλιών;

Disclaimer: Τα γυαλιά στάλθηκαν σε εμάς από την εταιρία Firmoo για δοκιμή. Η γνώμη που παρουσιάζεται είναι απόλυτα ειλικρινής.

5 σχόλια:

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena