Google+

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Make up in earth tones for summer!




To καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και όλα πλέον συμβαδίζουν με αυτό.Ακόμη και το make-up μας!
Έτσι λοιπόν,θα σας δείξω το μακιγιάζ που επιλέγω για αυτή την εποχή.

Γενικά αγαπώ τα γήινα χρώματα και τα χρησιμοποιώ αρκετά συχνά ειδικά το καλοκαίρι αφενός γιατί ταιριάζουν με τα καστανά μάτια και αφετέρου γιατί κάνουν το μακιγιάζ φυσικό τονίζοντας ομαλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ξεκινώ ενυδατώνοντας το πρόσωπό μου και τοποθετώντας concealer,make-up και λίγη πούδρα στα σημεία που θεωρώ ότι χρειάζομαι.

Έπειτα,παίρνω την αγαπημένη μου παλέττα της MUA,την οποία από τότε που την πήρα στα χέρια μου χάρη στην συμπλογκιτισσα Μαριάννα την έχω καταευχαριστηθεί και με έχει βολέψει απίστευτα πολύ.Τόσο που κάθε φορά ψάχνω πώς να βαφτώ και πάντα καταλήγω να χρησιμοποιώ και αυτή την παλέττα!


Εκτός από το πρώτο χρώμα το οποίο είναι αρκετά ανοιχτό και το χρησιμοποίησα ως βάση,τα υπόλοιπα τρια είναι σε τόνους του χρυσού/μπρονζέ.Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός τους και είναι χρώματα που θεωρώ must για το καλοκαίρι.Ειδικά όσο κρατεί καλά το μαύρισμα!

Χρήση:
(αναφέρομαι στα χρώματα με τη δική μου αρίθμηση!)

Κάτω από το φρύδι χρησιμοποίησα μια άσπρη σκια ενώ ως βάση χρησιμοποίησα το χρώμα 1.
Στη συνέχεια,στο κινητό βλέφαρο χρησιμοποίησα το χρώμα 2.
Έπειτα για να δώσω βάθος στο βλέμμα και ένταση χρησιμοποίησα στο κόκκαλο αρχικά το χρώμα 4 και μετά το έσβησα χρησιμοποιώντας το 3.

Ως τελείωμα στα μάτια χρησιμοποίησα την φοβερή colossal mascara της maybeline.

Στα μάγουλα:
Xρησιμοποίησα έναν πιο σκούρο τόνο, το apple cider της seventeen που για μενα είναι ιδανικό σε μικρή ποσότητα για φυσικά μακιγιάζ.

Στα χείλη :
χρησιμοποίησα πορτοκαλί χρώμα γιατί είναι το απόλυτα καλοκαιρινό χρώμα και ταιριάζει τέλεια,με  γήινες αποχρώσεις.
                                     
To συγκεκριμένο είναι της fashion make-up κοστίζει 2 ευρώ και το βρίσκω στο Beauty Town στον Κορυδαλλό,ενω΄το μολύβι είναι Emily κοστίζει 1.5 ευρώ και το βρίσκω στο ίδιο κατάστημα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι:
Το συγκεκριμένο μακιγιάζ το έχω κάνει και για πρωι και για απόγευμα.
Εννοείται ότι αν θέλεις να το κάνεις βραδινό προσθέτεις μολύβι ή eye-liner ή και τα δυο εγώ ωστόσο προτίμησα να μην τα βάλω γιατί το καλοκαίρι θέλω  κάτι που να μην είναι ιδιαίτερα βαρύ,ακόμη και για βράδυ.

Ελπίζω να σας άρεσε και να σας έδωσε κάποια ιδέα.

Αυτά από μενα,
Ευαγγελία.

2 σχόλια:

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena