Google+

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Review: Lioele Beyond the Solution BB Cream


Στο προηγούμενο post μου σας ανέλυσα την απογοήτευσή μου από την πρώτη μου αγορά ασιατικής ΒΒ κρέμας. Ανέφερα όμως τη μεγάλη μου χαρά από την δοκιμή μιας ΒΒ κρέμας  μιας άλλης ασιατικής εταιρίας,της Lioele, και πολλές από εσάς εξέφρασαν την επιθυμία τους για ένα review! Σε αυτή την ανάρτηση λοιπόν θα σας πω τη γνώμη μου για την Beyond the Solution BB Cream της Lioele!

Πρωτοάκουσα για αυτή την κρέμα από τη Samantha Shuerman η οποία τη χρησιμοποιούσε συνέχεια για το καθημερινό και το βραδινό της μακιγιάζ. Με εντυπωσίασε η κάλυψη που της έδινε παράλληλα με το γεγονός ότι είναι ΒΒ κρέμα και συνεπώς έχει πιο ελαφριά σύσταση σε σχέση με foundations. Αποφάσισα λοιπόν να τη δοκιμάσω!



Τη βρήκα στο e-Bay με 10 ευρώ περίπου. Μπορείτε να τη βρείτε κάνοντας μια απλή αναζήτηση,όπως εδώ. Το καλό είναι ότι όλα τα κορεάτικα προϊόντα αποστέλλονται  σίγουρα στην Ελλάδα και συνήθως έχουν δωρεάν μεταφορικά! Ένα άλλο καλό είναι ότι οι περισσότεροι πωλητές βάζουν μέσα στη συσκευασία πολλά δείγματα,και έτσι μπορείτε να τα δώσετε σε φίλες σας για να τα δοκιμάσουν,ή να τα κρατήσετε εσείς για περισσότερο προϊόν!



Από την πρώτη στιγμή που τη χρησιμοποίησα τη λάτρεψα! Ήταν ακριβώς όπως την περιέγραφε η Sam και ακόμη καλύτερη! Συνοπτικά:

Pros

  • Παρέχει μέτρια προς υψηλή κάλυψη
  • Είναι εύκολα buildable
  • Απλώνεται εξίσου όμορφα με τα χέρια, με πινέλο stippling και πινέλο buffing
  • Δεν οξιδώνεται
  • Δεν ερέθισε το πολύ ευαίσθητο δέρμα μου
  • Δεν χρειάζεται πούδρα για σετάρισμα (αν και εγώ χρησιμοποιώ πάντα για μεγαλύτερη διάρκεια)
  • Δεν βγάζει λιπαρότητα ακόμα και μετά από πολλές ώρες
  • Δεν δίνει έμφαση σε τυχόν ξηρά σημεία του προσώπου
  • Είνα πολύ οικονομική

Cons

  • Βγαίνει σε μία μόνο απόχρωση (στο web βλέπω ότι κυκλοφορεί σε αρκετές,όμως στο e-Bay είναι διαθέσιμη μόνο σε μία)

Έχω κατενθουσιαστεί με το συγκεκριμένο προϊόν! Καλύπτει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τις κοκκινίλες μου, και ακόμα και μετά από αρκετές ώρες εφαρμογής της διατήρησε το ρουζ μου αλλά και την αρχική κάλυψη! Είναι μια πολύ καλή εναλλακτική στις δυτικές ΒΒ κρέμες που κυκλοφορούν στη χώρα μας και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Εσείς θα τη δοκιμάζατε; Ποια είναι η αγαπημένη σας ΒΒ κρέμα;

4 σχόλια:

  1. ΧΜΜΜΜΜ....ενδιαφέρον προϊόν ...αν και δεν είμαι λάτρης των bb γενικότερα, διότι στο πρόσωπο μου μετά από λίγες ώρες οξειδώνονται σε πολύ άσχημο βαθμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω και με foundations ειχα αυτο το προβλημα,όμως ευτυχώς η συγκεκριμένη παραμένει αναλλοίωτη!

      Διαγραφή
  2. ξερεις ποσο καιρο θελω να δοκμασω αυτη τη bb cream? αλλα τωρα που την ειδα σε εσενα θα το επισπευσω!

    φιλια Μ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena