Google+

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Fresh line Aphrodite review

Παρακάτω θα δείτε τη γνώμη μου ,χωρίς λογοκρισία, για τα προϊόντα αυτά που μου έστειλε η Fresh Line και όχι το δελτίο τύπου γιατί βαριέμαι να αντιγράφω συστατικά ,υποσχέσεις κλπ κλπ. Ευχαριστώ!



Εμείς οι γυναίκες όσο και να μας λένε πως οι κρέμες δεν λειτουργούν και πως είναι πεταμένα λεφτά δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουμε να ελπίζουμε και να τις χρησιμοποιούμε!
Ένα φλέγον θέμα τώρα, μιας και ήρθε το καλοκαίρι ,είναι η κυτταρίτιδα !Έτσι αρχίζουμε γυμναστήρια ,αλλάζουμε τη διατροφή μας ,βάζουμε τις κρέμες μας και περιμένουμε θαύματα!
Τους τελευταίους τρεις μήνες χρησιμοποιώ τα τρία αυτά προϊόντα της Fresh line , πρόκειται για τη σειρά Αφροδίτη για σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας.
Οι οδηγίες συστήνουν τη χρήση πρωί και βράδυ (που δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω).Τα χρησιμοποιούσα εναλλάξ κάθε βράδυ σχεδόν και προσπαθούσα να παρατηρήσω τα αποτελέσματα του καθενός!

Θα αρχίσω με το αγαπημένο μου!Το σαπούνι αυτό κάνει την πιο τέλεια απολέπιση!Για τις 3-4 πρώτες χρήσεις με έγδερνε απίστευτα όταν όμως μαλάκωσε λίγο η λούφα που περιέχει δεν μπορούσα να σταματήσω να το χρησιμοποιώ!
Η υφή του δέρματος έχει αλλάξει πολύ και έχει σαν συνέπεια να φαίνεται λιγότερο έντονη και "σκληρή" η κυτταρίτιδα!
Δεν ξέρω αν θα το αγοράσω ,γιατί το θεωρώ λίγο ακριβό ,αλλά κατάλαβα πως δεν πρέπει να αμελώ τη συχνή απολέπιση στο σώμα και ειδικά σε γλουτούς και μηρούς.
Το επόμενο αγαπημένο είναι το τζελ !Έχει τέλεια δροσερή μυρωδιά και μετά τη χρήση με πάγωνε απίστευτα..Το Απρίλιο δεν το χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου γιατί κρύωνα πάρα πολύ!Τώρα μπορώ να πω με δροσίζει ευχάριστα!

Από θέμα αποτελεσμάτων πιστεύω πως είναι το πιο δραστικό ,περιέχει πολλά αιθέρια έλαια και μέντα και αυτό που κάνει είναι να μειώνει την κατακράτηση υγρών.Αυτό σημαίνει πως αν το διακόψω σταματάει και και η δράση του . Ανεξάρτητα πάντως για ένα βραχύ αποτέλεσμα όσο βγαίνω στην παραλία μου αρέσει αρκετά.

Δεν ξέρω αν θα το αγόραζα ,είναι αρκετά ακριβό και δεν έχω και τεράστιο κόμπλεξ με την κυτταρίτιδά μου. Βέβαια, το είχαν βάλει και δώρο στο Forma ,το Μάιο νομίζω, οπότε έχω το στοκ μου !
Τελευταίο το λάδι!Το χρησιμοποιούσα τις μέρες που δεν έβαζα το τζελ. Νομίζω πως προορίζεται για ενυδάτωση κυρίως των προβληματικών περιοχών ώστε να φαίνεται λιγότερο η κυτταρίτιδα.
Καλό ήταν ,είχε ωραία αίσθηση,ήθελε βέβαια αρκετή ποσότητα γιατί δεν απλωνόταν εύκολα και ήθελε λίγο χρόνο για να στεγνώσει ,οπότε το έβαζα αναγκαστικά τα βράδια που καθόμουν σπίτι.
Ενυδάτωνε πολύ ωραία το δέρμα ,αλλά νομίζω και ένα συνηθισμένο λάδι ,συνδυάζοντας το με το τζελ ,το ίδιο θα έκανε.

Τέλος ,έχω να κάνω μια σύγκριση!
Το τζελ της Αφροδίτης μου θύμισε πάρα πολύ το τζέλ από τα Priorities που χρησιμοποιούσα πέρυσι!
Εχουν πολύ κοντινή μυρωδιά (λόγω μέντας μάλλον ) και με παγώνουν και τα δύο!Μάλλον την ίδια λειτουργία έχουν ,να καταπολεμήσουν την κατακράτηση!
Στις διαφορές τους είναι η τιμή (15 περίπου το Priorities) αλλά και τα συστατικά (το Fresh line είναι γεμάτο βότανα και αίθέρια έλαια ,ενώ το άλλο χημικα).

Αν με ρωτούσατε ποιο μου άρεσε πιο πολύ ,θα έλεγα το Fresh line και ας είναι πιο ακριβό!Έχει πιο άμεσα αποτελέσματα και με κάνει να νιώθω πιο "ασφαλής" με τα φυτικά συστατικά του!

Επίλογος!
Τι έχω συμπεράνει εγώ μετά από το πόλεμό μου με την κυτταρίτιδα!
Όταν τρώω πάρα μα πάρα πολλά φρούτα το δέρμα μου αλλάζει ,γίνεται λαμπερό και πιο σφριγηλό .
Όταν κάνω πολλή γυμναστική ( κυρίως καθίσματα με βάρη ,ποδήλατο και κανένα step aerobic) όλα παίρνουν το σχήμα που πρέπει!!
Όταν προσέχω το δέρμα μου και το περιποιούμαι και εξωτερικά δεν με απογοητεύει!

Οπότε με ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική, μια καλή απολέπιση και ενυδάτωση σε συνδυασμό με κάποια αντικυτταριτιδική κρέμα (γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία) είναι αρκετά για να έχουμε αξιοπρεπή αποτελέσματα!



Τα προϊόντα μου τα έστειλε η εταιρία για δοκιμή και η γνώμη μου είναι απόλυτα ειλικρινής. 

7 σχόλια:

  1. Μου άρεσε πολύ η ανάρτηση σου!! Αγαπώ την εταιρεία αλλά όντως είναι λίγο ακριβά τα συγκεκριμένα!! Ότι μπορούμε κάνουμε λοιπόν όπως λες γιατί δεν παύουμε να ελπίζουμε!! χιχι!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pwpw polu akriva!!!!!!den tha edina me tipota lefta se proionta gia kuttaritida!dustuxws 8ewrw oti den kanoun tipota!!
    pantws to post sou teleio kai oi photos uperoxes!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα φαίνονται πολύ ωραία! Φυσικά προϊόντα ωστόσο συμφωνώ με τα προηγούμενα κορίστια λιιιγο ακριβά.
    Αξίζει, όμως!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Polu wraio to post!!
    kai mena m aresoun ta fresh line polu! Exw kai gw to dwro mou apo to forma kai molis teleiwsei h krema ths bioten 8a arxisw epitelous na th xrhsimopoiw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία ανάρτηση!Δυστυχώς,είναι πάρα πάρα πολύ ακριβά κ νομίζω απαγορευτικά για όσες πρέπει να τα πάρουν με δικά τους έξοδα.Δεν το καταλαβαίνουν ότι καμιά δε θα τα πάρει έτσι;!;!
    Δεν έχω αγοράσει ποτέ προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας αλλά έχω την πεποίθηση ότι αν χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο συστηματικά θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα(ίσως όχι τα κραυγαλέα φθηνά).
    Επίσης το σαπούνι μου φάνηκε πολύ πολύ πρωτότυπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ακριβα ρε παιδι μου!!!!!Ισορροπημενη διατροφη,ασκηση και πολυ μα πολυ νερο κανουν θαυματα,οχι μονο το καλοκαιρι αλλα ολο το χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν μιλάς για κυτταρίτιδα αναρωτιέμαι τι ακριβώς προσπαθείς να καταπολεμήσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena