Google+

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Review: Seventeen Compact Powder

 
Δεν είναι εύκολο να δοκιμάζεις ένα καλλυντικό προσώπου και να εχεις άποψη για το πώς λειτουργεί αυτό το προϊόν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εγώ είχα αυτή την ευκαιρία να σχηματίσω άποψη για την Compact πούδρα της Seventeen και για λιπαρή επιδερμίδα και για ξηρή, μιας και ο τύπος του δέρματός μου έχει αλλάξει δραματικά τον τελευταίο καιρό.

Ας ξεκινήσω όμως με λίγα λόγια για το προϊόν! Πρόκειται για μια πεπιεσμενη πούδρα με κάλυψη που προσεγγίζει powder foundation και έχει SPF 15. Μπορείτε να τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα που έχουν την εταιρία Seventeen και κοστίζει περίπου 15 ευρώ (υπάρχει και συσκευασία με περίπου 12 ευρώ χωρίς καθρέπτη). Για αυτό το προϊόν σας είχα μιλήσει και στο πρώτο μου(!) post εδώ.


Την πρωτοδοκίμασα όταν το δέρμα μου ήταν ιδιαίτερα λιπαρό, αλλά χωρίς ιδιαίτερες ατέλειες, και την είχα λατρέψει! Τη χρησιμοποιούσα και σαν setting powder αλλά κυρίως σαν βάση, μιας και μου πρόσφερε όλη την κάλυψη που χρειαζόμουν. Άφηνε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να καλυφθεί όλο το πρόσωπο. Με είχε εντυπωσιάσει η μεγάλη της διάρκεια μιας και κρατούσε 8 ώρες στο πρόσωπό μου χωρίς να έχει χαθεί η κάλυψη της. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν ότι δεν μπορούσα να φορέσω concealer ή ενυδατική από κάτω διότι κολλούσε πάνω στο συγκεκριμένο σημείο και άλλαζε χρώμα. Για καθημερινή χρήση όμως με είχε αφήσει γενικά πολύ ικανοποιημένη.


Την ξαναγόρασα πριν από μερικούς μήνες, όταν το δέρμα μου ήταν πολύ ξηρό. Η κάλυψή της ήταν όπως ακριβώς τη θυμόμουν, με τη διαφορά ότι αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω μεγαλύτερη ποσότητα για να κρύψω σπυράκια και κοκκινίλες. Αυτή τη φορά βρήκα πολύ δύσκολη την εφαρμογή της, μιας και το πινέλο ή το σφουγγαράκι "κολλούσε" στο πρόσωπό μου. Αφήνε ένα πολύ cakey αποτέλεσμα και σίγουρα χρειαζόταν κάποιο ενυδατικό spray για να μην έχει τόσο ματ τελείωμα. Η διάρκειά της ήταν αυτή που με απογοήτευσε πιο πολύ. Μετά από πολύ λίγες ώρες είχε οξυδωθεί στο πρόσωπό μου και είχε συγκεντρωθεί στα πιο ξηρά μου σημεία.

Γενικά σαν setting powder είναι η αγαπημένη μου, μαζί με τη loose powder της ίδιας εταιρίας, όμως σαν foundation σίγουρα δεν τη συστήνω για ξηρές επιδερμίδες! Άλλωστε αυτό συστήνουν οι ειδικοί, mineral και powder foundations για λιπαρά δέρματα και oil ή water based foundations για ξηρά!
Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτό το προϊόν; Ποια είναι η αγαπημένη σας πούδρα;

4 σχόλια:

  1. nomizw oti tin eixa dokimasei paliotera...kai den mou arese! :(
    mou fanike ligo varua!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη αλλά χρησιμοποιώ μια πούδρα της Avon τώρα το καλοκαίρι με τον ίδιο τρόπο όπως εσύ παλιά κ με βολεύει κι εμένα πολύ (έχω λιπαρό δέρμα).
    Ξέρεις για ποιο λόγο κ με ποιο τρόπο έγινε το δέρμα σου ξηρό;Μήπως φταίει το μακιγιάζ;
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα!
    Δεν έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη ούτε εγώ αλλά προϊόν αντίστοιχο της seventeen που είχα δοκιμάσει παλιότερα δεν μπορώ να πω ότι με είχε απογοητεύσει εντελώς.
    Απλά δεν ήταν από τα καλύτερα αλλά τη δουλειά του την έκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ότι σκεφτόμουν να την δοκιμάσω.. Το χειμώνα δε θα μπορώ να την χρησιμοποιήσω :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena