Google+

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Rimmel Collective Haul!


Από όταν ξεκινήσαμε το giveaway μας για 2 προϊόντα χειλιών Rimmel έχω κάνει αρκετές αγορές από αυτή την εταιρία! Έχοντας πλέον δοκιμάσει πολλά διαφορετικά καλλυντικά από τη Rimmel μπορώ να πω ότι είναι από τις αγαπημένες μου,αν όχι η αγαπημένη μου,εταιρία καλλυντικών μιας και η σχέση ποιότητας και τιμής είναι εξαιρετική !
Mέσα στο collective haul ανήκει και το Scandaleyes Kohl Waterproof Liner για το οποίο είχα γράψει αναλυτικό review εδώ.  Ας πάμε να δούμε αναλυτικά τα τελευταία μου αποκτήματα:


Apocalips in Celestial


Από όταν κυκλοφόρησε ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω αυτό το ιδιαίτερο lip gloss/lip stain! Επέλεξα την απόχρωση Celestial που είναι ένα πολύ ευκολοφόρετο ανοιχτό τριανταφυλλί. Η σύνθεσή του είναι πολύ ιδιαίτερη μιας και είναι πολύ παχύρευστο για lip gloss, πολύ glossy για lip cream και πολύ ενυδατικό για lip stain. Αν και το χρώμα του και η υφή του μου αρέσουν πάρα πολύ, δεν έχει μεγάλη διάρκεια στα χείλη όπως διαφημίζεται. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην ανοιχτή του απόχρωση και θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποια πιο σκούρα.
Κοστίζει 7,50 ευρώ από το Feelunique

Scandaleyes Stick in Bulletproof Beige


Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από το kohl μολύβι της σειράς Scandaleyes και έτσι ήθελα να δοκιμάσω και τις σκιές σε μορφή μολυβιού. Επέλεξα την απόχρωση Bulletproof Beige που είναι ένα shimmery σαμπανιζέ χρώμα. Απλά το λατρεώ! Το χρησιμοποιώ ως βάση για σκιές οποιουδηποτε χρώματος και "ζωντανεύει" τα χρώματά τους! Δεν μαζεύεται στην κόγχη του ματιού (αν και πάντα φοράω eye primer από κάτω) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην εσωτερική γωνία για λάμψη.
Κοστίζει 5,60 ευρώ από το Feelunique

Wake Me Up Foundation


H Tanya Burr ή Pixiwoo2 εκθίαζε αυτό το foundation και το είχα βάλει από καιρό στη λίστα μου! Όταν αρχικά έφτασε στα χέρια μου στα μέσα της άνοιξης με απογοήτευσε γιατί ήταν πολύ σκούρο για την επιδερμίδα μου! Τώρα όμως που έχω μαυρίσει η απόχρωση 201 Classic Beige μου είναι ιδανική! Έχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και έχει dewy αποτέλεσμα στο πρόσωπο, δηλαδή φαίνεται ότι φοράτε foundation και είναι το ακριβώς αντίθετο του ματ. Αυτό για το καλοκαιρί που θέλω να φαίνεται αστραφτερή η επιδερμίδα μου δε με ενοχλεί, αλλά σίγουρα χειμώνα δε θα το προτιμούσα. Δεν ενδείκνυται για λιπαρές επιδερμίδες και χρειάζεται σίγουρα πούδρα για να σταθεί. Παρ'όλα αυτά είναι πλέον το καθημερινό μου foundation μιας και σαν υφή μου θυμίζει BB cream, έχει SPF 15 και απλώνεται πολύ εύκολα!
Κοστίζει 10,47 ευρώ από το eChemist


Kate Lipstick-String Collection in 16


Όταν σκέφτομαι άνοιξη έρχεται στο μυαλό μου αυτό το κραγιόν! Έχει το πιο γλυκό ροζ-κοραλλί χρώμα και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα μακιγιάζ! Έχει τη γνωστή μεγάλη διάρκεια των κραγιόν αυτής της σειράς και το υπέροχο άρωμα τσιχλόφουσκας!
Κοστίζει 6,86 ευρώ από το Feelunique

TIP! Εγγραφείτε στο newsletter του Feelunique και του eChemist για να ενημερώνεστε όταν βάζουν κάποια έκπτωση! Εγώ πήρα όλα τα παραπάνω με έκπτωση από 10% έως 25%!

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν από τη Rimmel?

5 σχόλια:

  1. Για το make up εχω ακουσει κι εγω παρομοια πραγματα,οσες το παραγγελνουν απο Ελλαδα παντα εχουν προβλημα με την αποχρωση!!!!Μου άρεσε το μολυβακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ομορφα ολα, το μολυβακι το κραγιον και φυσικα το apocalips θελω και εγω πολυ να το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poluu omorfa ola!eidika to kragion...
    perimenw kai ta dika mou na erthoun pou parhggeila apo asos! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια όλα, το μολύβι φαίνεται τέλειο πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει λιώνω.. πολύ ωραία όλα, ό,τι έχω δοκιμάσει το αγαπώ και τα υπόλοιπα είναι στη λίστα μου!! Το χρωματάκι στα χείλη σου πάει πάρα πάρα πολύ!!!

    Φιλιά πολλά!! Και ελπίζω να περνάς τέλειααα :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena