Google+

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Vivo Cosmetics: Hits and Misses!


Την εταιρία Vivo την γνώρισα για πρώτη φορά μέσα από το blog Elena's Finds και τη γλυκιά Έλενα που πάντα κάνει τις πιο όμορφες ανακαλύψεις! Περίμενα λοιπόν την ευκαιρία για μία καλή προσφορά και έτσι όταν έβαλε 50% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά έτρεξα να κάνω την παραγγελία μου! Προσπάθησα να πάρω προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες για να τα δοκιμάσω,και μερικά τα λάτρεψα ενώ κάποια άλλα πάνε κατευθείαν στα σκουπίδια... Ας πάμε να τα δούμε!

Hits


Το πρώτο προϊόν που αγάπησα είναι το Blush with Highlighter Duo in Sweet Peach.Αποτελείται από μια ροδακινί σκιά με καταπληκτικό χρώμα και απόδοση και ένα highlighter που έχει επίσης ροδακινί βάση. Με εξέπληξε ιδιαίτερα η ποιότητα τους και ειδικά το highlighter το φοράω κάθε μέρα πλέον με όλες τις σκιές μου!


Δεν υπήρχε περίπτωση να μην δοκίμαζα τα Lip Crayon Stains! Επέλεξα την απόχρωση Best of me που είναι ένα ανοιχτό μπορντώ. Είναι το τέλειο dupe για τα Revlon Just Bitten Kissable Balm Stains, και από άποψη υφής αλλά κυρίως αρώματος,μιας και τα δύο έχουν την ίδια έντονη μυρωδιά μέντας! Το συγκεκριμένο χρώμα διαρκεί ώρες στα χείλη και είναι πραγματικό stain, μιας και αφού φύγει η γυαλάδα μένει ένα διακριτικό χρώμα στα χείλη! Ήταν το καλύτερο για μένα προϊόν που δοκίμασα από την εταιρία και σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα!


Το τελευταίο προϊόν που αγάπησα είναι η Baked Shimmer Palette in Chocolate Box. Τον τελευταίο καιρό γενικά όπου βλέπω baked καλλυντικά τρέχω! Η παλέτα αποτελείται από ένα ροζ-κοραλλί ρουζ και τέσσερις σκιές σε γήινες αποχρώσεις. Το ρουζ έχει καταπληκτική διάρκεια,με ελαφρύ shimmer που κολλακεύει ιδιαίτερα το μαυρισμένο δέρμα. Από τις σκιές φοράω σχεδόν καθημερινά την πρώτη και την τρίτη! Είναι ένας εξαιρετικός γήινος συνδυασμός με τρομερή απόδοση, ειδικά με υγρό πινελάκι. Οι υπόλοιπες σκιές μου περνούν κάπως αδιάφορες, μιας και γενικά δε φοράω ασημί αποχρώσεις, αλλά έχουν εξίσου καλή ποιότητα.

Misses


Το Under Eye Concealer Roll-On in Shade 1 δεν είναι ακριβώς miss, απλά δεν κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται. Ειναι ιδιαίτερα ενυδατικό και έτσι δεν μπορεί να φορεθεί κάτω από τα μάτια. Όταν πήγα να το χρησιμοποιήσω από τη συσκευασία βρήκα ότι χάλασε το foundation μου και δεν είχε καμία κάλυψη για μαύρους κύκλους. Με έχει σώσει όμως γιατί έχω κάποια ξερά σημεία στο πρόσωπό μου που "σπάνε" κατά τη διάρκεια της ημέρας και το συγκεκριμένο προϊόν είναι ιδανικό για να τα ενυδατώνει και να παρέχει επιπλέον κάλυψη!


Τα κραγιόν της εταιρίας δυστυχώς με απογοήτευσαν... Ενώ έχουν υπέροχες αποχρώσεις έχουν μια τελείως κατασκευασμένη μυρωδιά βανίλιας που με αηδιάζει, και δεν είναι καθόλου σταθερά ακόμα και με μολύβι. Δοκίμασα τις αποχρώσεις Tangtastic και Wow Pink από τη ματ σειρά και την Pink Pout από την κανονική. Δεν είναι κρίμα που έχουν τόσο όμορφα χρώματα και τόσο κακή ποιότητα;


Για το τέλος άφησα τη μεγαλύτερη απογοήτευση όλων... Μου τελείωνε η μάσκαρά μου και είπα να δοκιμάσω αυτές της εταιρίας. Δεν είχα υψηλές προσδοκίες αλλά δεν περίμενα να είναι και οι δύο τόσο χάλια! Η Curve Effect όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία είναι απίστευτα ξηρή, δεν βγαίνει καθόλου στις βλεφαρίδες και έχει απαίσιο βουρτσάκι. Η Volume Mascara μόνο όγκο δεν δίνει... Ενω έχει το αγαπημένο μου είδος βουρτσάκι η σύνθεσή της είναι πολύ υγρή. Κοινώς και οι δυο βρίσκονται στα σκουπίδια!

Το haul μου ήταν 50% hits και 50% misses, όμως λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής τιμής δεν το μετανιώνω! Η εταιρία κάνει συχνά τέτοιες προσφορές (η συγκεκριμένη συνεχίζεται) και αξίζει να δοκιμάσετε κάποια πράγματα από εκεί!
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από Vivo;


8 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ από αυτή την εταιρία αλλά νομίζω ότι είναι θυγατρική της MUA που έχω πάρει αρκετά προϊόντα. Κάποια είναι value for money και κάποια για πέταμα. Την επόμενη φορά θα ξέρεις και συ και μεις τι να αποφύγουμε. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμο ποστ Μαριαννάκι να ξέρουμε τι να προτιμάμε και τι να αποφεύγουμε, μιας και δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απ΄'αυτή την εταιρεία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ρουζάκι το έχω κι εγώ και είναι super! Επισης εχω αντιστοιχα stains από MUA που ειναι ουσιαστικα το ίδιο πράγμα με τα VIVO και τα σπάνε!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρωτη φορα ακουω την εταιρεια! ευχαριστουμε για την ενημερωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν έχω δοκιμάσει,αλλά θα ήθλεα κάποια στιγμή,και εγώ αγαπώ baked σκιες,και φαίνονται τέλειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα ρουζ τους έχω και εγώ. Ευτυχώς δεν έχω πάρει τίποτα άλλο. Να σαι καλά Μαριάννα μου που μας γλίτωσες από "πεταμένα" λεφτά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίο post! Ωραία εταιρεία φαίνεται. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι αλλά θέλω σίγουρα να δοκιμάσω τα lip stains.

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με πορωσες με τις baked σκιες και τα lipstains!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena