Google+

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

My first MAC Haul!



Ξέρω ότι σε πολλές θα φανεί περίεργο, όμως μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες δεν είχα στην κατοχή μου κανένα προϊόν MAC! Ξέρω... Πολλές θα με πείτε κατάπτιστη beauty blogger, όμως απλά δεν είχε τύχει! Κάτι οι υψηλές τιμές, κάτι τα πάμπολα dupes που κυκλοφορούν, δεν είχα αγοράσει κάτι από την εταιρία. Σε μια γενικότερη στροφή που θέλω όμως να κάνω προς την ποιότητα και όχι στην ποσότητα έκανα τις πρώτες μου αγορές! Πάμε λοιπόν να σας δείξω τι πήρα!

Mineralize Skin Finish in Soft and Gentle


Ήταν το προϊόν που ήθελα πιο πολύ από τη MAC, συνεπώς ήταν φυσικό ότι το αγόρασα πρώτο! Aφ'ότου το απέκτησα δεν υπάρχει μέρα που δεν το έχω χρησιμοποιήσει! Είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν που ενδείκνυται για:
  • highlighter: Δίνει μια υπέροχη χρυσή λάμψη στα μάγουλα που αντανακλά το φως. Χρειάζεται προσοχή στη χρήση τoυ όμως διότι αν δεν έχετε πολύ απαλό χέρι κινδυνεύετε να γυαλίζετε σαν ντισκόμπαλα (και ναι μιλάω εκ πείρας!)
  • σκιά για το κινητό μέρος του βλεφάρου: Soft and Gentle σαν βασική σκιά,λίγο μάσκαρα και είστε έτοιμες! Ιδανικά το χρησιμοποιώ με μια σαμπανιζέ κρεμώδη βάση (όπως η Rimmel Scandaleyes Stick in Bulletproof Beige που σας είχα δείξει εδώ) για πιο έντονο αποτέλεσμα
  • σκιά για γυαλιάδες: είναι φανταστικό για χρήση στην εσωτερική γωνία ή κάτω από το φρύδι!Φωτίζει και αναδεικνύει άμεσα ότι χρώμα σκιά και αν φοράτε!
Αρχική τιμή: 32 ευρώ



Paintpot in Painterly

Άλλο ένα προϊόν για το οποίο δε χρειάζονται πολλά λόγια! Είναι η ιδανική βάση για σκιές στο χρώμα του δέρματος. Είναι κρεμώδες ώστε να απλώνεται εύκολα και να κολλάνε πάνω του οι σκιές, καλύπτει τις κοκκινάδες και τις φλεβίτσες του βλεφάρου και βοηθά ώστε να διατηρούνται οι σκιές όλη μέρα!
Αρχική τιμή: 20 ευρώ


Amplified Lipsticks in Brick-O-La and Cosmo

Έχοντας δει άπειρα swatches από κραγιόν της MAC είχα από καιρό καταλήξει ότι η ιδανική φόρμουλα για μένα είναι η Amplified. Είναι μακράς διαρκείας αλλά ταυτόχρονα πολύ ενυδατική και βολική στα χείλη. Eπέλεξα δυο πολυ φθινοπωρινά χρώματα: 
  • Βrick-O-La: Κεραμειδί χρώμα με έντονους κόκκινους υποτόνους. Μια πολύ γήινη απόχρωση που ξέρω ότι θα την ευχαριστηθώ πολύ με αντίστοιχα γήινους/χρυσούς τόνους στα ματιά.
  • Cosmo: Το πιο όμορφο nude χρώμα που έχω στη συλλογή μου! Δεν είναι το nude χρώμα του δέρματος, έχει ροζ/καφε υποτόνους και αυτό το κάνει πολύ πιο ευκολοφόρετο. Συνδεάζεται με όλα τα χρώματα στο υπόλοιπο πρόσωπο!
Αρχική τιμή: 18 ευρώ


Φυσικά αξίζει να περιμένετε τις εκπτώσεις με 25% για οποιαδήποτε αγορά σας από MAC! Ευτυχώς βάζουν αρκετά συχνά και σκέφτομαι από εδώ και στο εξής να τις αξιοποιώ πλήρως!
Αυτές ήταν οι πρώτες μου αγορές από MAC! Μιας και είμαι νέα σε αυτή την εταιρία χρειάζομαι την βοήθεια των παλιών MAC fans! Tι προϊόντα που προτείνετε να δοκιμάσω; Ποιο είναι το αγαπημένο σας;

17 σχόλια:

  1. πολυ ωραιες οι αγορες σου!με γεια σου!εχω το painterly και το cosmo που το χαρισα στην γιαγιακα μου.ηθελα και το soft and gentle αλλα με εχεις βαλει σε σκεψεις τωρα.να δοκιμασεις κι αλλα κραγιονακια οπωσδηποτε και μερικες σκιες οπως πχ η satin taupe που ειναι κλασσικο κομματι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Satin Taupe εχει μπει στη λίστα για επόμενες αγορές! Ευχαριστώ πολύ!!!

      Διαγραφή
  2. Ontws mou fainetai periergo!!!xxixix toulaxiston oson afora ta kragion,ta opoia latreuwwwwwww!!
    exw to cosmo..kai thelw to brick-o-la!einai stin wishlist mazi me to soft&gentle!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως,είδες;Χαχαχα! Θα γίνω junkiee,ήταν να μην αρχίσω! :P

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Μαζί με τη Satin Taupe έχει μπει στη λίστα για επόμενη αγορά! :D

      Διαγραφή
  4. Το soft and gentle θα το ευχαριστηθείς... όσο για το paint pot εγώ έχω το soft ochre και έμεινα πολύ ικανοποιημένη!! Όλες σου οι αγορές ειναι υπέροχες!!!!!Όσο για σκιά εγώ θα σου πρότεινα την all that glitters...Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επέλεξες τέλεια χρώματα στα κραγιόν!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια όλα! Ειδικά τα κραγιόν, ωραίες επιλογές, δεν τα έχω τα συγκεκριμένα αλλά είναι πολύ ωραία για φθινόπωρο! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφα όλα! Εγώ πήρα το paint pot στην απόχρωση soft ochre και δυστυχώς μετά από κάποιες ώρες μου μαζεύει αν και το είχα αγοράσει για να το χρησιμοποιώ σαν βάση :(
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελεια ολα!
    Με γεια σου!!!
    Εγω χρησιμοποιω ενα μεικ απ που δε θυμαμαι πως λεγεται αλλα ειναι σε σωληναριο
    και εχει αρκετα μεγαλη ποσοτητα και καλυπτει τα παντα! Να φανταστεις το χρησιμοποιω και σαν κονσιλερ.
    Και τα lip gloss ειναι υπεροχα, σαν κραγιον χωρις να δειχνουν λεπτομερειες στα χειλη (πχ αν ειναι λιγο σκασμενα) και με τεραστια διαρκεια!!
    Καλη συνεχεια στη συλλογη σου :P

    xoxo
    thefashionsweetheart.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην νομιζεις ουτε και εγω εχω....θελω πολυ να δοκιμασω κραγιονακια αντε και στα δικα μου χαχα καλα κανεις και γυρνας στην ποιοτητα εγω ακομα δυσκολευομαι :P Με γεια σου φαινονται υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με γειά σου όμορφη! Τέλειες οι αγορές σου! Να πάρεις οπωσδήποτε το 217, θα δεις μεγάλη διαφορά στο μακιγιάζ σου! Επίσης, θα σου πρότεινα το ρουζάκι melba, τη σκιά patina και κραγιόν angel! Τα φιλιά μου xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι όμως..και εγώ πριν λίγους μήνες έκανα την πρώτη μου αγορά από Mac! :P
    Τα κραγιόν..απλά υπέροχα! :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολύ πολύ όμορφα πραγματάκια :) λατρεύω τη mac αλλά είναι πολύ ακριβά τα προϊόντα της γαμώτο :( χαίρομαι που ανακάλυψα το blog σου! Πέρνα άμα θες και από μένα να τα λέμε πιο συχνά. Φιλιά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ω με γειες..Να τα χαρεις...Ειναι ντροπη αλλα και εγω το ομολογω περα απο ενα πινελο και ενα κονσιλερ που αγορασα πριν χρονια δεν ξαναμπηκα καν σε μαγαζι για να μην κολαζομαι.Ομολογω λοιπον οτι εχω μαυρα μεσανυχτα.Χαιρομαι που οι πιο εμπειρες μοιραζονται τις γνωσεις τους...Φιλακια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena