Google+

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Blanc to Noir Haul (NYX, Milani) & My thoughts


Πριν απο λιγους μήνες έκανα μια παραγγελία από ένα νέο σχετικά site του εξωτερικού, το Blanc to Noir. Είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το BeautyJoint, αμερικάνικο με αρκετές drugstore εταιρίες. Είχε μια δελεαστική ευκαιρία στα προϊόντα ΝΥΧ και έτσι με την Κωνσταντίνα είπαμε να την εκμεταλλευθουμε! 
H εμπειρία μου από αυτή την αγορά δεν είναι καθόλου θετική, όμως πριν σας αναλύσω το γιατί ας σας δείξω το fan part,τα πραγματάκια που πήρα δηλαδή!

NYX Matte Lipstick in Indie Flick

Από τότε που το είχε αγοράσει η Κωνσταντίνα σε κάποιο παλαιότερο κοινό haul το είχα ερωτευθεί και το ήθελα διακαώς! Για αναλυτική παρουσίαση του διαβάστε αυτό το post της!


NYX Extra Creamy Round Lipstick in Fig

Λατρεύω αυτή τη σειρά κραγιόν της ΝΥΧ! Είναι απίστευτα ενυδατικά και έχουν αρκετά καλή διάρκεια δεδομένης της creamy συνθεσής τους! Η σειρά αυτή έχει άπειρες αποχρώσεις και είναι λογικό μέσα σε όλες αυτές να υπάρχουν dupes! Το Fig είναι ένα πολύ κοντινό dupe του Chatterbox της MAC! Πώς σας φαίνεται σε όσες το έχετε; Μοιάζει;


NYX Pump it Up Lip Plumper in Kim

Πάντα ήθελα να δοκιμάσω ένα lip plumper, καθαρά από περιέργεια για να δω το αποτέλεσμα που αφήνουν στα χείλη! Είχα διαβάσει ότι της ΝΥΧ είναι αρκετά καλά και έτσι είπα να δοκιμάσω σε μια nude απόχρωση! Το Kim είναι εμφανώς επηρεασμένο από τα κλασικά nude lips της Kim Kardashian! Με εντυπωσίασε ευχάριστα διότι μπορει να μην φούσκωνε τρομερά τα χείλη όμως είχε μια πολύ ωραία αίσθηση στα χείλη και είναι το ιδανικό χρώμα για έντονο smoking μακιγιάζ!


NYX Jumbo Eye Pencil in Gold

Έχω ήδη στην κατοχή μου 3 Jumbo eye pencils που με έχουν αφήσει πολύ ευχαριστημένη και έτσι είπα να δοκιμάσω και το Gold σαν χρυσή βάση. Δυστυχώς με απογοήτευσε...Βγαίνει πιο πολύ μπεζ και δεν έχει καθόλου έντονη χρωματική απόδοση...


NYX Jumbo Lip Pencil in Chaos

Το αγαπημένο μου προϊόν από όλη την παραγγελία μου! Δεν είχα ξανααγοράσει lip pencil της ΝΥΧ και εντυπωσιάστηκα από την απόδοση και την υφή του! Το χρώμα Chaos είναι ένα έντονο φούξια, πολύ creamy και ευκολο στη εφαρμογή!


NYX Rouge Cream Blush in Rose Petal

Όλες εκθιάζουν τα κρεμώδη ρουζ της ΝΥΧ και βρήκα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω! Το Rose Petal είναι ένα πολύ ευκολοφόρετο χρώμα και αγάπησα πολύ τη σύνθεσή τους! Το έδειξε και αυτό η Κωνσταντίνα σε αυτό το post της!


Milani Color Statement Lipstick in Nude Creme

Μαζί με όλα τα ΝΥΧ καλούδια είπα να δοκιμάσω και αυτό το κραγιόν της Milani με το οποίο είναι συγκλονισμένη η Emily Noel! Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το αγαπημένο μου nude κραγιόν! Πολύ long lasting σύνθεση και το χρώμα ταιριάζει σε πολλες επιδερμίδες!


Και τα swatches τους:


Μετα λοιπόν από τα πραγματάκια που πήρα να πω ότι δε συστήνω σε καμία περίπτωση τις αγορές από αυτό το κατάστημα... Tο shipping αυξήθηκε ένα βήμα πριν την παραγγελία στα $20,κάτι το οποίο απευθείας αναίρεσε την έκπτωση 50% που υπήρχε στα ΝΥΧ. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό...
Μου ήρθε e-mail ότι η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε, δηλαδή παραδώθηκε στα ΕΛΤΑ, όμως πέρασε μια εβδομάδα χωρίς να μου έρθει κάτι. Προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί τους με οποιοδήποτε τρόπο και δε λάμβανα καμία απάντηση. Στη σελίδα τους στο Facebook έχουν απενεργοποιήσει τα μηνύματα (γιατί άραγε) και αναγκαζόμουν να τους αφήνω σχόλια στις δημοσιεύσεις τους αλλά και πάλι τίποτα. Τελικά απηύδησα και άνοιξα dispute στο Pay-Pal και μόνο τότε αποφάσισαν να επικονωνήσουν μαζί μου! Είχαν περάσει ήδη 30 μέρες από την παραγγελία και 10 από τότε που έλαβα το mail ότι η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε. Ευτυχώς με τα πολλά μου ήρθε η ειδοποίηση και παρέλαβα την παραγγελία μου, όμως ένα είναι το συμπέρασμα...
Ποτέ ξανά αγορές από το Blanc to Noir!!!

8 σχόλια:

  1. εχω ψωνησει 1 φορα απο το συγκεκριμενο site κ ειχαν παραβλεψει να μου βαλουν 2 πραγματακια..βεβαια δε μπορω να πω επικοινωνησα μαζι τους κ μου εκαναν refund αλλα δε νομιζω να ξαναψωνησω απο αυτους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα υπεροχα φαινονται, εγω απο nyx θελω πολυ να δοκιμασω τα lip cream τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ ωραία! Ειδικά τα κραγιόν και το ρουζάκι! Θα κοιτάξω τα προιόντα τους σίγουρα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία όλα, ειδικά το Milani! Ευτυχώς που διάβασα το review σου, ίσως και να ψώνιζα αν πετύχαινα τέτοια έκπτωση κι εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ομορφα προιοντα, ατο το milani κραγιο μου κινησε το ενδιαφερον!
    Ευτυχως που ειπες για το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα ωστε να μην το προτιμησουμε στο μελλον!!
    Καλοφορετα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο ευκολοφόρετα χρώματα, έκανες πολύ καλές επιλογές!

    xoxo,
    Froso
    Style Nirvana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ομορφα τα χρωματα, τελος καλο ολα καλα που λενε αφου τα πηρες στα χερια σου και thanks για την ενημερωση, δε νομιζω να πατησω στο μαγαζι τους!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena