Google+

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

My MAC birthday presents!


Πριν από μερικές μέρες ήταν τα γενέθλιά μου και για άλλη μια χρονιά έλαβα καταπληκτικά δωράκια από τους φίλους μου! Φέτος δεν έλειψαν τα MAC δωράκια μιας και η αγάπη μου για την εταιρία μεγαλώνει συνεχώς και οι φίλες μου (Κωνσταντίνες και οι δύο) με ξέρουν πολύ πολύ καλά! Ας σας τα δείξω λοιπόν!

Retro Matte Lipstick - Dangerous

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η σειρά των retro matte lipsticks ζαχάρωνα το Dangerous και το All Fired Up, μιας και πλεον είμαι officially red lover! Όταν μου έδειξε το Dangerous η Κωνσταντίνα έπαθα σοκ και εννοείται μόλις που το έδωσε έτρεξα να το φορέσω! Είναι ένα υπέροχο κόκκινο με ίχνη πορτοκαλί, πολύ φωτεινό και εντυπωσιακό! Όπως είχε πει και η Εύη από το MyBlackBox, χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό για να δείξει όσο καλά πρέπει,μιας και η σύνθεσή του είναι πολύ ξηρή! 



Eye Kohl - Teddy

Ήταν το πρώτο entry στη wish list μου από τη ΜΑC! To είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και με είχε κατενθουσιάσει! Είναι ένα πολύ γλυκό καφέ με πολύ ελαφρύ shimmer που διαρκεί όλη μέρα! Το φοράω και σαν eyeliner αλλά και στο εσωτερικό του ματιού και ήδη το έχω λατρέψει!


Eye Shadow - All That Glitters

Είναι από τις πιο διάσημες και best selling σκιές της MAC και τώρα κατάλαβα γιατί! Έχει μια πολύ γλυκιά μπεζ-σαμπανιζέ απόχρωση, ιδανική για κάθε μέρα! Αντανακλά το φως και δίνει μια πολύ όμορφη λάμψη!


Zoom Lash Mascara in Zoomblack

Γενικά δεν ακούγονται πολύ θετικά reviews για τις μάσκαρες της εταιρίας, όμως με τη Zoom Lash εξεπλάγην πολύ ευχάριστα! Έχει ένα πολύ ενδιαφέρον τρίχινο βουρτσάκι με πιο πυκνές τρίχες στη μια άκρη και διαζωρίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας πολύ καλό μήκος!


Φορώντας την Αll That Glitters στο κινητό βλέφαρο, το Teddy σαν eyeliner και στο waterline και μια στρώση της Zoom Lash:



Αυτά ήταν τα δωράκια μου! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

11 σχόλια:

  1. ααααχ ποσο ζηλευω...εγω αυτα τα ξηρα κραγιον τα λατρευω δεν ξερω γιατι..οσο πιο ξηρο τοσο πιο πολυ μαρεσει..μαλλον θα τα αγαπησω αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με γεια σου!! :)
    Με αυτά κάνεις ένα όμορφο ολοκληρωμένο μακιγιάζ ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια σου πολλά και με γεια όλα τα δωράκια! Είναι πολύ όμορφα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με γεια και να τα εκατοστήσεις!!! Είναι πολύ όμορφα, και το κραγιόν σου πηγαίνει καταπληκτικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά και πάντα ευτυχισμένη.....η alla that glitters είναι πολυαγαπημένη απόχρωση θα την ευχαριστηθείς πιστεύω....φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια σου!!ολα ενα κι ενα!η all that glitters και το teddy ειναι πολυαγαπημενα!ειδικα τη σκια μπορεις να τη συνδυασεις με ολα τα χρωματα λιγο πολυ!να τα χαρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται πραγματικά η αγάπη των φίλων σου!! Σε ξέρουν! :) Χρόνια σου πολλά και να τα απολαύσεις!! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια σου πολλά! Ήδη εγκαινίασες τα καλούδια σου και χαίρομαι που μας τα δείχνεις και φορεμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρονια σου πολλα ^^ υπεροχα δωρακια, η μασκαρα φαινεται τελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena