Google+

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αγαπημένα προϊόντα και συνήθειες για περιποίηση μαλλιών!

Γεια σας!
     Σήμερα θα ασχοληθώ με ένα θέμα που στο blog μας δεν έχει ξαναυπάρξει ,τα μαλλιά και την περιποίηση τους .Συγκεκριμένα θα μιλήσω για το τι έχω κάνει στα μαλλιά μου τα τελευταία χρόνια και πως τα φροντίζω !Κυρίως όμως θα σας παρουσιάσω τα 3 αγαπημένα μου προϊόντα !!
Ας αρχίσω με το τι ταλαιπωρία είχαν υποστεί!
     Έχω λιπαρά μαλλιά ,οπότε και λουζόμουν κάθε μέρα ,πράγμα πολύ κακό γιατί ξεραίνονται  οι άκρες και ταλαιπωρούνται οι ρίζες .Είχα κοντό και περίεργο κούρεμα οπότε κάθε μέρα τα ίσιωνα με πρέσα  και προφανώς είχα πολλή ψαλίδα, ακόμη τα έβαφα συχνά !Τέλος ,είχα και ένα πρόβλημα τριχόπτωσης .
     Οπότε αφού πέρασα ένα καλοκαίρι χωρίς να χρησιμοποιώ καθόλου θερμότητα τον Σεπτέμβρη πήρα δραστικά μέτρα !Πήγα στη δερματολόγο μου και μου έδωσε βιταμίνες λέγοντας μου ότι θα τις παίρνω 6 μήνες το χρόνο φθινόπωρο και άνοιξη ,τις εποχές δηλαδή που τα μαλλιά ανανεώνονται .Ακόμη μου είπε να μη λούζομαι κάθε μέρα και να μετριάσω αρκετά τα λιπαρά γιατί συμβάλουν πολύ στο λάδωμα των μαλλιών αλλά και να πίνω πολύ νερό .
     Αφού ακολούθησα τις συμβουλές της γιατρού, έπρεπε να καταφέρω να τα περιποιούμαι και να φαίνονται ωραία χωρίς να τα ισιώνω καθημερινά με το σίδερο(το φυσικό μου είναι σπαστό που σε κοντά μαλλιά είναι χάλια!) .Έτσι μετά από πολλές δοκιμές ανακάλυψα το μετάξι!

  •     Το πρώτο που πήρα ήταν το actuel professionel από το Δάφνη (10 ευρώ/50ml) .Με βοήθησε πάρα πολύ ,χρησιμοποιούσα πιστολάκι μετά από κάθε λούσιμο για ελαφρύ ίσιωμα και κατάφερα να εμφανίζω ψαλίδα με λιγότερη συχνότητα απ’ ότι πριν !Έχει ωραίο άρωμα ,θυμίζει κομμωτήριο και χρειάζεται μια πολύ μικρή ποσότητα !
  • Το δεύτερο που πήρα, και το λατρεύω ,είναι το γνωστό σε όλες biosilk !Το έχω βρει online στη μισή τιμή από εδώ !!Έχω αγοράσει τα 350 ml me 35 euro και τα 150ml me 17 euro(το δεύτερο θυμάμαι χαρακτηριστικά εδώ έχει 35 euro) οπότε ήταν υπερβολικά καλή ευκαιρία !Το biosilk μυρίζει υπέροχα θέλει πολύ μικρή ποσότητα για όλα τα μαλλιά ,νομίζω ότι είναι λίγο πιο λιπαρό από το actuel professionel. Είναι λεπτόρρευστο με πολύ καλή προστασία κατά τις θερμότητας!

  • Ένα τελευταίο που μου άρεσε πολύ είναι το corpus  hair silicon with olive oil. Αν και έχω δοκιμάσει πολλά είδη σιλικόνης ,από αυτές που πουλάει το Hondos μέχρι τις πιο επαγγελματικές από τον Δάφνη ,καμία δεν με έχει βολέψει .Μέχρι που βρήκα αυτή !Είναι φυτική και με εντυπωσίασε γιατί από ότι είδα έχει 3 μόνο συστατικά με πρώτο το ελαιόλαδο και τα άλλα δύο, που τα έψαξα ,είναι συστατικά που χρησιμοποιούν για αντιγήρανση στις κρέμες !Αυτό χρειάζεται ακόμα λιγότερη ποσότητα από τα άλλα δύο αλλά είναι πολύ πιο ενυδατικό  !Το κακό του είναι ότι δεν το εμπιστεύομαι για προστασία από τη θερμότητα, γι αυτό και χρησιμοποιώ το heat protect της syoss μαζί του όπου κάνουν φοβερή δουλειά!(8 ευρώ/50ml)



       Κάτι τελευταίο που  δεν θα το πρότεινα !Μετά από κάθε επίσκεψη στο κομμωτήριο φεύγω κλαίγοντας έτσι  πήρα την απόφαση να πηγαίνω 2 φορές το χρόνο .Ενδιάμεσα ,κάθε 2 μήνες κόβω μόνη μου την ψαλίδα (1 -2 πόντους περίπου) για να μην είναι άσχημες οι άκρες μέχρι να ξαναπάω .Αυτές οι κομμώτριες το «λίγο» το έχουν από 2 cm και πάνω!



Όλα αυτά τα εφαρμόζω με μικρά διαλλείματα από το 2009 και τώρα τα μαλλιά μου είναι πιο υγιή από ποτέ  και με μάκρος περίπου ως το στήθος!!


Φιλιά πολλά Κωνσταντίνα Α.

11 σχόλια:

  1. To μετάξι πραγματικά σώζει τα μαλλιά! Και γω από τότε που μου το είπες και το χρησιμοποιώ με έχει βοηθήσει στο να μη χρησιμοποιώ συνέχεια κεραμεική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε βέβαια!! Μάκρυναν επιτέλους και τα μαλλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To proion ts Biosilk pragmatika einai poluuu kalo! to exw dokimasei k egw k eimai full euxaristimeni! auto ton kairo dokimazw to kerastase elixir k tn oro anadomisis k eimai mia xara! :D
    kala to kommwtirio to xw 3exasei entelws gt mou kovei anti gia 2 cm ...12 cm ! :((


    xx
    fashionsugarbubbles.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τέλειο!Από τα καλύτερα που υπάρχουν!Της kerastase σκέφτομαι να είναι το επόμενο που θα πάρω,αν και είχα πάρει ένα παρόμοιο παλιότερα μετά από συμβουλή του κομμωτή και ήταν πολύ μέτριο..

    Το blog σου είναι από τα προσωπικά αγαπημένα μου !!Συνέχισε έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το actuel silk θέλω και γω να το δοκιμάσω ! η αληθεια ειναι τα ταλαιπωρω... έκανα περμαναντ μετα την βαρέθηκα και ενω την έκανα πριν 1,5 χρόνο κραταει ακομα και τωρα τα ισιώνω... τα έχω και βαμμένα οπότε .... σίγουρα λοιπόν θα το δοκιμάσω!
    thx for the review!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλό!!Αντάξιο του biosilk!Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ είχα πολύ αφυδατωμένα μαλλιά!
      :)

      Διαγραφή
  6. προϊόντα μαλλιών...αγαπημένο θέμα....απο αυτα που αναφερεις εχω δοκιμασει τα 2 πρωτα και ειναι εκπληκτικά...τωρα δοκιμάζω της LORVENN το silk για λαμψη και ειναι πολυ καλο επίσης...Σύντομα θα παω στα Δαφνης να παρω μια μασκε για μια φιλη αρα θα ριξω μια ματια και στα μεταξια μηπως παρω και κανενα αλλο....θα σε ενημερωσω αν βρω κατι συγλονιστικο...(αφου το δοκιμασω εννοειται..)

    πολυ ωραιο το blog σας κοριτσια τωρα το ανακαλυψα αλλα μ'αρεσουν πολλά posts !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Της LORVENN ?Δεν ήξερα καν οτι είχε μετάξι!Θα το δοκιμάσω σίγουρα!!
    Ευχαριστούμε πολύ!!
    Περιμένουμε update!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ ωραιο ποστ!!σου εχω ενα βραβειακι στο http://pichunter-sky-is-the-limit.blogspot.com/2012/01/versatile-blogger.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστώ πολύ!!
    Και εμείς σήμερα καταφέραμε να δημοσιεύσουμε τα δικά μας!!
    Καλή συνέχεια στο blogging!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to Biosilk ontos einai para poly kalo to xreisimopoio kai egw.http://nailsartgr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena