Google+

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Βραχιολάκια DIY!


Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω ένα DIY για αυτά τα βραχιολάκια που είναι πολύ στη μόδα! Σίγουρα είναι πολύ ωραία όμως τα 2.5 ή τα 3€ δεν είναι και πολύ δελεαστικά για όλες μας... Έτσι δεν είναι? Γι αυτό και εγώ θα σας δείξω πως μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε ακριβώς τα ίδια βραχιόλια με πολύ μικρότερο κόστος!



Χρειαζόμαστε : 1) Αυτά τα πλαστικά λουράκια (πολύ κλασσικά πλέον) που πωλούνται σε 100δες σε πολύ καλές τιμές! Και 2) χάντρες και οτιδήποτε κρεμαστό ή μη που θα θέλατε να έχετε στα βραχιόλια σας! Θα βρείτε πολύ ωραίες σε μαγαζιά τύπου "Χάντρες" ΄ή στα φοβερά χαντράδικα στο μοναστηράκι!!! 





1ο βήμα: Κάνουμε ένα κόμπο στο κέντρο του πλαστικού ,περνάμε τις χάντρες και αμέσως μετά κάνουμε άλλον ένα κόμπο για να τις περιορίσουμε .



Η πεταλούδα κ η χαντρούλα βρίσκονται ανάμεσα στους 2 κόμπους...



2ο βήμα: Δένουμε τις άκρες του πλαστικού με ένα απλό κομπάκι πάνω στο υπόλοιπο σχετικά κοντά στις χάντρες.



Με το δέσιμο αυτό το βραχιόλι μεγαλώνει και μικραίνει ανάλογα με το χέρι σας. Που και που όμως να ρίχνετε και μια ματιά στους κόμπους γιατί το πλαστικό γλιστράει γενικά και μπορεί να σας λυθεί!



Αυτά έφτιαξα εγώ.Σε πολύ λίγο χρόνο! Είναι πανεύκολο!Δοκιμάστε το και περιμένω εντυπώσεις!!! 




Κωνσταντίνα Σ.







17 σχόλια:

  1. Ααααα τι ωραία!!!Μπράβο Κωνσταντίνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!! :) Τα λουράκια τα είχα βρει στο Jumbo. Τα έχω πολύ καιρό αλλά τώρα θυμήθηκα να τα εκμεταλλευτώ! Όσο για τις χάντρες, ήταν από κάποια κοσμήματα που δεν φορούσα και κάποια άλλα ήταν διακοσμητικά σε κάτι πράγματάκια που είχα στο σπίτι... Τέλειες χάντρες και τέτοια θα βρεις στις "Χάντρες" και στο Μοναστηράκι και γενικά σε τέτοιου είδους καταστήματα! :)

      Διαγραφή
  3. Όσα βραχιολάκια και να δω, ποτέ δεν τα βαριέμαι!!! Πολύ όμορφα είναι!!! Μπράβο!!! Με μεγάλη μας χαρά γίναμε μέλη στον ιστότοπό σας… Θα ήταν τιμή μας, αν σας βλέπαμε και στο δικό μας blog… http://syros2js.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Και σε ευχαριστούμε όλες για την είσοδο σας στο blog μας!!! :) Σίγουρα θα σας επισκεφτούμε!!! :)

      Διαγραφή
  4. Τα λουράκια είναι από αυτή τη βλακεία το σκούμπι ντού!!Επιτέλους να τα κάνουμε και κάτι χρήσιμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα βραχιολάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ωραια ολα!θα ακολουθησω την προταση σου μολις τελειωσω τα Λατινικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα..αν δν παινεψεις το σπιτι σου...:-P να σαι καλα ρε κοριτσι...ευχαριστω!!!

      Διαγραφή
  7. Αχ μπραβο και εψαχνα κατι τετοιο! Δεν καταλαβα ομως το 2ο βημα παρα πολυ καλα. Θα βοηθουσε παρα πολυ αν τα κανατε και σε βιντεο. Φιλια xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα μας δείξετε πως να κάνουμε βραχιολακια σκουμπι ντου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena