Google+

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

L'Oreal Paris: Κώδικας Νεότητας Λάμψης

Όπως σας ενημερώσαμε μέσα από προηγούμενα posts (αυτό της Κωνσταντίνας Α. ,αυτό της Ευαγγελίας και αυτό της Κωνσταντίνας Σκ.) την προηγούμενη Παρασκευή 16/03/2012 παρευρεθήκαμε στη συνάντηση των Greek Beauty Bloggers στα γραφεία της L'Oreal Paris. Στη συνάντηση αυτή οι υπεύθυνοι της εταιρίας μας μίλησαν για διάφορα νέα προϊόντα. Εγώ θα αναφερθώ σε αυτό που μου έκανε την περισσότερη εντύπωση και θεωρώ ότι είναι από τα πιο καινοτόμα προϊόντα στην κατηγορία του: ένας νέος ορός της σειράς "Κώδικας Νεότητας" με έντονη λάμψη!


Πρόκειται για έναν ορό προσώπου για γυναίκες ηλικίας 25 ετών και άνω, που έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας ομοιόμορφης και ιδιαίτερα λαμπερής επιδερμίδας. Παρά το γεγονός ότι ανήκει στη σειρά περιποίησης προσώπου "Κώδικας Νεότητας",δεν έχει έντονη αντιρυτιδική δράση αλλά προσφέρει έντονη λάμψη στο πρόσωπο.
Στηρίζεται στη νέα τεχνολογία Lumi-Gen της L'Oreal η οποία ουσιαστικά χρησιμοποιεί τις ακτίνες του ήλιου για να δίνει έντονη φωτεινότητα στο πρόσωπο. Αυτό μπορείτε να το παρατηρήσετε και στην παρακάτω φωτογραφία, όπου φαίνεται έντονα η περιοχή στην οποία έχω τοποθετήσει την κρέμα στο χέρι μου:
 Οι χρήσεις του είναι πολλές:

  • Βάση για την κρέμα ημέρας ή νύχτας
  • Κρέμα ημέρας
  • Βάση για το μακιγιάζ (ως αντικαταστάτης του primer)
Προσωπικά το έχω δοκιμάσει και με τις τρεις χρήσεις του και έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη και με τις τρεις! Ως βάση για τη κρέμα ημέρας μου, ένιωθα το πρόσωπό μου ιδιαίτερα ενυδατωμένο για πολύ περισσότερη ώρα απ'ότι αν χρησιμοποιούσα μόνη της την κρέμα ημέρας μου. Κάποια πρωινά που δε χρειάστηκε να βαφτώ, το χρησιμοποίησα μόνο του αντί για κρέμα ημέρας και μου έδωσε την ίδια αίσθηση με αυτή! Για καλύτερη ενυδάτωση θα σύστηνα και τη χρήση κρέμας ημέρας όμως. Το χρησιμοποίησα τέλος και ως primer και αυτή νομίζω ότι θα είναι και η χρήση που θα του κάνω πιο πολύ! Σταθεροποιεί πολύ καλά το foundation και το διατηρεί πραγματικά όλη την ημέρα! Επιπλέον, λόγω της λάμψης που προσδίδει, δείχνει το πρόσωπο πιο φωτεινό και περιποιημένο!

Στην παρουσίαση του προϊόντος μια fellow beauty blogger ρώτησε για τον τύπο των επιδερμίδων στις οποίες στοχεύει αυτός ο ορός. Η υπεύθυνη μας ενημέρωσε ότι είναι κυρίως για ξηρές ή κανονικές επιδερμίδες και είπε χαρακτηριστικά ότι το είδε δοκιμασμένο σε μία κοπέλα με λιπαρή επιδερμίδα και της είχε βγάλει έντονη λιπαρότητα. Εγώ έχω έντονα λιπαρό πρόσωπο όμως δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Στο μακιγιάζ δε μου παρουσίασε λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν και πάντα χρησιμοποιώ πούδρα πάνω από το foundation μου για σταθεροποίηση. Επίσης ως κρέμα ημέρας δεν ένιωθα το πρόσωπό μου να "κολλάει" ή να είναι λιπαρό. Πιστεύω λοιπόν ότι εξαρτάται έντονα από την επιδερμίδα της κάθε γυναίκας ξεχωριστά, και όχι από ένα συγκεκριμένο τύπο. Για το λόγο αυτό, αν έχετε λιπαρό πρόσωπο προσπαθήστε να βρείτε κάποιο δείγμα για να δείτε αν ταιριάζει στην επιδερμίδα σας, ενώ αν έχετε κανονική ή ξηρή επιδερμίδα πιστεύω ότι θα σας ταιριάζει τέλεια!


Η τιμή του ορού είναι στα 19,95 ευρώ και η συσκευασία περιέχει 30ml. Χρειάζεται μια ελάχιστη ποσότητα για να το απλώσετε σε όλο το πρόσωπο, συγκεκριμένα τέσσερις στάλες του μεγέθους που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, οπότε πιστεύω ότι θα μου κρατήσει για πολλούς μήνες!

Αν το έχετε δοκιμάσει,πείτε μου τη γνώμη σας! Πώς ταίριαξε στον τύπο της επιδερμίδας σας; Ποια χρήση του σας αρέσει περισσότερο;
Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα! 

6 σχόλια:

  1. Πάντως και εγώ που έχω λιπαρό δέρμα δεν μου προκάλεσε λιπαρότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oντως Κων-να ισχυει!Και εγω το φοβηθηκα στην αρχη γιατι κ εγω εχω αρκετα λιπαρη επιδερμιδα και ειναι παρα πολυ καλο!!!
    Μπραβο Marianne!!!Ωραιο και ενημερωτικο post!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ωραιο ποστ :)
    Και λογω του οτι εχω λιπαρη επιδερμιδα φοβηθηκα,αλλα το τεσταρω σχεδον μια βδομαδα τωρα κ ειμαι πολυ ικανοποιημενη.
    Τα μακροπροθεσμα αποτελεσματα θα τα αναρτησω σε ποστ στο μπλογκ.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena