Google+

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

East End Cosmetics part.1

Πριν από λίγο καιρό ανακαλύψαμε με τις υπόλοιπες 5 Glam Club bloggers ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα για αγορές καλλυντικών, το East End Cosmetics. Πρόκειται για ένα αγγλικό site με πάρα πολλές επώνυμες και μη εταιρίες καλλυντικών σε μεγάλη έκπτωση από την κανονική τους τιμή! Φυσικά δε θα γινόταν να μην το δοκιμάσουμε!
Όσον αφορά την εμπειρία μου από την αγορά μέσα από αυτό το κατάστημα έχω τις εξής παρατηρήσεις:

ΥΠΕΡ
  • Η παραγγελία μου ήρθε μέσα σε μία εβδομάδα!
  • Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές
  • Γνωρίσαμε μια νέα εταιρία καλλυντικών, τη W7, που έχει πολύ φθηνά και καλά καλλυντικά που ξεκινούν από 1 ευρώ!
ΚΑΤΑ
  • Ενώ κατά την παραγγελία έδειχνε ότι τα μεταφορικά θα είναι 5 ευρώ για 40 ευρώ αγορές, στην επιβεβαίωση της παραγγελίας τα μεταφορικά έγιναν 10 ευρώ και δεν υπήρχε τρόπος να δω από που προέκυψαν αυτά τα επιπλέον 5 ευρώ!!! (Όταν μπήκα πιο μετά και έκανα δοκιμή στην αγορά, τα μεταφορικά κατά την επιβεβαίωση ήταν όσο έλεγε στην αρχή.Δεν ξέρω γιατί στη δική μας παραγγελία βγήκε έτσι!)
  •  Το site είναι χαοτικό και είναι αρκετά δύσκολο να ψάξεις πράγματα αν δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις.
  • Τα χρώματα που έχουν βάλει σε κραγιόν και μανό είναι τελείως άσχετα και το πραγματικό χρώμα.
  • Τα καλλυντικά ήρθαν μέσα σε μια κούτα με αφρολέξ και ήταν δύσκολο να τα βγάλουμε χωρίς να γεμίσουμε τον τόπο!
Γενικά δε νομίζω να ξανακάνουμε παραγγελία από αυτό το κατάστημα,αφού υπάρχουν αρκετά καλύτερα με τις ίδιες τιμές!
Ας σας δείξω τώρα τα πραγματάκια που πήρα:

1. W7 Colour Lip Balm
Ένα lip balm με αρκετά έντονο κόκκινο χρώμα και υπέροχη μυρωδιά! Μου θυμίζει το Liposan κεράσι!  Tιμή: 1,11 ευρώ.

2. W7 Lipsticks (Raspberry Ripple, Pillar Box)
Από τα πιο long stay κραγιόν που έχω! Ειδικά το κόκκινο δεν βγαίνει στο ποτήρι όταν πίνω νερό, κρατάει μέχρι να το βγάλω με μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και είναι πολύ ενυδατικό στα χείλη! Τιμή: 1,11 ευρώ το καθένα

3. Nail polishes
Αγόρασα δύο μανό,το ΝΥΧ CN162 Garden και το Technic Crackle Black. Με το ΝΥΧ απογοητεύτηκα, γιατί από το χρώμα που είχε στο site νόμιζα ότι θα ήταν mint ενώ τελικά είναι πράσινο neon και χρειάζεται 3-4 στρώσεις για να φανεί το κανονικό του χρώμα. Το καλό είναι ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα και διαρκεί αρκετά. Το crackle δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά φαίνεται πολύ ωραίο! Τιμή: 1,11 ευρώ το καθένα.

4. W7 Neon Eyes Palette
Η αγαπημένη μου αγορά! Φέτος είναι γνωστό ότι τα neon χρώματα είναι στη μόδα, και έτσι δε θα μπορούσα να μην πάρω τέτοια χρώματα σκιές! Η παλέτα αυτή είναι ιδανική! Οι σκιές έχουν πολύ καλή ποιότητα, με το μόνο αρνητικό ότι το κίτρινο και το πράσινο δεν είναι αρκετά έντονα. Τιμή: 1,67 ευρώ.

5. Maybelline Stay-all-day Brilliant Bronze
H μεγαλύτερη απογοήτευση... Ενώ το περίμενα έντονο φούξια με βάση το χρώμα που έδειχνε στη σελίδα, το χρώμα του είναι τελικά ένα σκούρο μωβ που το βρίσκω πολύ δύσκολο στο συνδυασμό με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Στα χείλη μου το δοκίμασα πάνω από άλλο κραγιόν σαν lipgloss και σε 5 λεπτά δημιούργησε κομματάκια glitter που κολλούσαν παντού! Αηδία! Είναι όμως πραγματικά διαρκείας... Έκανα το swatch χθες, έβαλα ότι μπορείτε να φανταστείτε πάνω για να το αφαιρέσω και ακόμα φαίνεται το σημάδι! Δεν το συστήνω καθόλου... Τιμή: 3,24 ευρώ.

Αυτά από μένα! Ελπίζω να σας έδωσα κάποιες ιδέες για αγορές (ή μη!)
Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα!
Φιλιά πολλά!

15 σχόλια:

  1. Για την τιμή τους έχουν πάρα πολύ καλή απόδοση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H παλέτα και το μανό είναι τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παλέτα είναι το αγαπημένο μου προϊόν ομορφιάς αυτή τη στιγμή!

      Διαγραφή
  3. Τα κραγιόν φαίνονται πολύ ωραία,longstay και ενυδατικό με 1 ευρώ είναι ακαταμάχητος συνδυασμός... έχω ένα concealer από αυτή την εταιρεία και είμαι ευχαριστημένη. Νομίζω πως για την τιμή τους είναι πολύ ποιοτικά. Με γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γειά σου. Τέλειες οι αγορές σου. :)
    http://cosmeticgirls.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tα μεταφορικά στο συγκεκριμένο site πάνε με το βάρος της παραγγελίας...κάπου είχα δει πως την στιγμή που πληρώνεις σου λένε ενδεικτικά τα μεταφορικά και μετά κάνουν refund αν κατά τη συσκευασία αποδειχθεί πως το βάρος είναι μικρότερο δεν ξέρω αν ισχύει κοίταξε όμως στην κάρτα σου μήπως σου επέστρεψαν τη διαφορά... Έχω έτοιμη και εγώ μια μεγαλούτσικη παραγγελία και θα την κάνω μέχρι το τέλος του μήνα...Τα W7 φαίνονται πολύ καλά!!! Με γειά σου!!! ΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν το είχα δει...Μέχρι στιγμής δεν μου έχουν κάνει κάποιο refund πάντως,οπότε υποθέτω ότι τόσα ήταν για τα πράγματα που πήραμε! Ευχαριστώ που μου το είπες! Δεν το ήξερα!

      Διαγραφή
  6. Με γεια σου! :)
    Κι εγώ πρόσφατα έλαβα παραγγελία από το site και κατά τη γνώμη μου το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι όντως λίγο ανοργάνωτο ως προς τη δομή του! Αλλά αν το ψάξεις λίγο αυτό δεν είναι πρόβλημα. Όσο για τα λευκά "γαριδάκια" στο κουτί, πλάκα είχαν...:Ρ
    Πάντως όντως τα w7 είναι πολύ καλά! Πήρα ένα concealer (λιγότερο από 1,50€) και μια παλέτα με σκιές και είμαι πολύ ευχαριστημένη!
    Για τα χρήματα της παραγγελίας που γράφεις ίσως να σου βγήκαν έτσι γιατί χρησιμοποιούσες το μετατροπέα που η ίδια η σελίδα έχει αλλά δυστυχώς δεν βγάζει σωστά τις ισοτιμίες (πχ τα κραγιόν που πήρες μπορεί να τα βγάζει 1,11€ όμως στην πραγματικότητα η ισοτιμία για τις 0,99 λίρες είναι 1,23€). Γενικά καλύτερα να χρησιμοποιείς μετατροπέα νομισμάτων αν και νομίζω πως τελευταία κατάργησαν αυτή την επιλογή στο site οπότε χρησιμοποιείς μετατροπέα αναγκαστικά!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. με γεια σου!! τα κραγιόν και η παλέττα φαίνονται τέλεια και απο τιμη σκίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thanks για τις πληροφορίες!!!
    Με 'γεια!!!
    Θα το επισκεφθώ το site...
    Να είστε καλά, όλες!!!
    Φιλάκια!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις ένα βραβείο στο blog μου! :)
    http://tonesesermou.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι υπέροχο πράσινο είναι αυτό; Με γεια σας κορίτσια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena