Google+

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τι χρησιμοποίησα στις διακοπές!

Καλησπέρα κορίτσια!

Δυστυχώς οι περισσότερες έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές μας και ακόμη χειρότερα κάποιες διαβάζετε για την εξεταστική που πλησιάζει.


Μέχρι τότε όμως,σκέφτηκα να σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο στις διακοπές μου.


1.

To είχα αγοράσει σε κάποια πολύ καλή προσφορά που είχε το σουπερ μάρκετ της γειτονιάς μου,γύρω στα 9 ευρώ,αν θυμάμαι σωστά.Γενικά δε χρησιμοποιώ αντιηλιακά με υψηλό δείκτη γιατί δεν καίγομαι σχεδόν ποτέ.Αντιθέτως μαυρίζω πάρα μα πάρα πολύ εύκολα!Έτσι παίρνω πάντα,κάποιο μεσαίου δείκτη,όπως αυτό.Φανταστείτε ότι δεν έχει τελειώσει :P Δεν είναι καθόλου λιπαρό,είναι αδιάβροχο και ενυδατώνει αμέσως το δέρμα.Έμεινα πολύ ευχαριστημένη,όσο το χρησιμοποίησα και σίγουρα σας το προτείνω!


2.


Αυτά είναι τα του σώματος όταν δεν βρισκόμουν στη θάλασσα!
Από αριστερά:
  • Οutspoken by Fergie.Είναι η κρέμα σώματος του γνωστού αρώματος της Avon,που λανσάρεται από την Fergie.Το χρησιμοποιούσα και παλιότερα και τώρα το ξαναθυμήθηκα γιατί το "σούφρωσα" από τη μαμά μου!Έχει υπέροχη μυρωδιά και μαζί με το άρωμα κρατάει ώρες!Η βάση του,όπως αναγράφεται στο πίσω μέρος,είναι το παγωμένο μούρο.
  • Dove invisible dry.To πήρα τυχαία από το σούπερ μάρκετ και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη.Δίνει αμέσως αίσθηση δροσιάς,έχει πολύ όμορφη και απαλή μυρωδιά και προς έκπληξή μου,κρατάει.Εντάξει,αποσμητικό είναι δεν μένει με τις ώρες,αλλά για μικρή έξοδο κάπου κοντά γιατί όχι.Το κακό είναι ότι βγάζει πάρα πολύ με έναν ψεκασμό και γεμίζει όλο το δωμάτιο!
  • Beautyfying Oil by The body shop. Εντάξει.Σας έχω ξαναμιλήσει γι'αυτό.Είναι υπέροχο.Προτείνω να το φορέσετε στο σώμα,μετά από ντουζ ,χωρίς να έχετε σκουπίσει τελείως το νερό από πάνω σας και θα δείτε ότι όχι μόνο θα σας δροσίσει αλλά θα σας δώσει και μια αίσθηση απαλότητας.Δε συζητώ φυσικά ότι το φοράω χωρίς άρωμα από πάνω και μυρίζει απίστευτα!Το έχω φορέσει σε βόλτα και μετά από ώρες που επέστρεψα μύριζα ακόμη,όπως και τα ρούχα μου!
  • Spray by Sephora. Και γι'αυτό σας έχω ξαναμιλήσει.Ήταν δώρο της συμπλογκίτισσας Μαριάννας και όπως πιθανότατα καταλάβατε,ότι μου λαρεσει πάααρα πολύ το χρησιμοποιώ φειδωλά!Με άρωμα cranberry lychee,σ αυτο το υπέροχο μπουκαλάκι.Είναι τόσο γλυκό το άρωμα που δεν έχω λόγια!Υπέροχο προϊόν και σίγουρα θα το ξαναπάρω!

3.

Τα λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που τα είδα!Σκουλαρίκια ονειροπαγίδες!Γενικά με τα σκουλαρίκια έχω τεράστιο κόλλημα εδώ και χρόνια και αγαπώ κυρίως τα μακριά!Ειδικά όταν συνδυάζουν και τα χρώματα,όπως αυτά!


4.
Δεν γράφω το make-up γιατί δεν βαφόμουν και τόοοσο συχνά!Πάντως είναι το Stay all day της Essence,no 20.Αριστερά είναι το ΤΟΠ αγαπημένο μου κραγιόν για το καλοκαίρι.Lovie's no.37.Απίστευτη απόδοση χρώματος,μεγάλη διάρκεια και δεν αφήνει ίχνη σε ποτήρια,τσιγάρα κτλπ και αν αφήνει είναι ελάχιστα!Δεξιά είναι το silky touch blush της essence το οποίο λατρεύω και η τριπλή παλέττα της wet'n'wild.Το καλοκαίρι προτιμώ τις γήινες αποχρώσεις για σίγουρο και ελαφρύ αποτέλεσμα!

5.




Δεν θα πω τίποτα γι'αυτά τα μανό.Απλά τα αγαπώ.Στεγνώνουν γρήγορα και διαρκούν.
Αριστερά no.517 και no.358 συνδυασμένα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
Δεξιά no.200 base coat και no.201 top coat.


Αυτά από μενα,περιμένω να μου πείτε και εσείς τί χρησιμοποιήσατε περισσότερο στις διακοπές σας!
Πολλά φιλιά,
Ευαγγελία!




10 σχόλια:

  1. olo to kalokairi to nivea xrhsimopoiousa! To latreuw gt dn einai liparo, murizei teleia k einai k adiavroxo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Οutspoken by Fergie μου αρέσει κι εμένα. Το λαδάκι των BS κι εγώ το χρησιμοποίησα πάρα πολύ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φαντασου οτι δε θελω να τελειωσει και το κραταω με νυχια και με δοντια!!!

      Διαγραφή
  3. Όλα όσα μας έδειξες είναι υπέροχα ως προϊόντα, ειδικά τα βερνίκια που κάποια απ' αυτά τα είχα αγοράσει στο παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena