Google+

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Review: Clinique Chubby Stick, MOA the green balm and Flowerbomb!



Όπως μάλλον θα είδατε εδώ, πριν λίγες μέρες έγινε η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τις Beauty Bloggers για τον Στόχο! Για να μαζευτούν χρήματα για τις διάφορες δραστηριότητες του Στόχου έγινε μια λαχειοφόρος με δώρα που παραχώρησαν ευγενικά κάποιες εταιρίες! Σε αυτό το post θα σας δείξω τι κέρδισα εγώ μαζί με ένα σύντομο review!





Clinique Chubby Stick in 11 two ton tomato

Το πρώτο δωράκι που κέρδισα είναι ένα Chubby Stick από την Clinique στην απόχρωση 11. Άκουγα πολύ καιρό για αυτό το προϊόν μέσα από την beauty κοινότητα και με είχαν ενθουσιάσει οι κριτικές του!
Το χρώμα είναι πραγματικά αυτό που λέει: ντοματί! Είναι ένα κόκκινο αλλά όχι πολύ έντονο, σίγουρα θα το φοράω και πρωί! Είναι απίστευτα ενυδατικό, φορώντας το νομίζω ότι έχω βάλει lip balm στα χείλη μου και έχει πολύ ωραία γεύση! 


Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η διάρκεια! Έμεινε στα χείλη περίπου 4 ώρες χωρίς να αλλοιωθεί, και όταν έφαγα δεν έφυγε "άσχημα", αφήνοντας μόνο το περίγραμμα, αλλά διατηρήθηκε το χρώμα απλά όχι τόσο έντονο! Κοινώς είναι ακριβώς αυτό που περίμενα, ενυδατικό lip stain! Με εντυπωσίασε ιδιαίτερα και θα περιμένω την πρώτη ευκαιρία για να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις!









MOA the green balm

Το balm αυτό ήταν μια προσφορά της Bacchia και ήταν δώρο μαζί με το σετ μακιγιάζ της Seventeen για το οποίο σας μιλάω παρακάτω.
Κατ'αρχήν μου άρεσε πάρα πολύ η συσκευασία του! Όλες οι πλευρές γράφουν και από κάτι, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει και μια έκπληξη!




Το προϊόν αναφέρει ότι είναι balm για όλες τις χρήσεις! Για τα χείλη, για καψίματα, για σκληρές περιοχές κλπ. Εγώ το χρησιμοποιώ στα χείλη από τη στιγμή που το πήρα και το λατρεύω! Τα αφήνει απίστευτα μαλακά, δεν έχει χρώμα, γεύση ή άρωμα και είναι το ιδανικό balm για να το φοράτε μέσα στο σπίτι για να περιποιηθείτε τα χείλη σας!

Μπορείτε να το βρείτε εδώ.








Flowerbomb by Victor&Rolf

 Αυτό το άρωμα ήταν το πιο πολυσυζητημένο δώρο του event, και νιώθω πραγματικά πάρα πολύ τυχερή που το κέρδισα! Είναι ένα σχετικά παλιό άρωμα (κυκλοφόρησε το 2005), αλλά έχει γίνει από τα κλασσικά προϊόντα της εταιρίας.
Δεν είμαι καλή στο να περιγράφω αρώματα και νομίζω ότι δεν έχει νόημα μιας και μπορείτε να το δοκιμάσετε σε όλα τα καταστήματα αρωμάτων μόνες σας! Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι είναι ένα λουλουδάτο άρωμα (όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά του), είναι βαρύ χωρίς να είναι αποπνικτικό και πιστεύω ότι ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες.





Τι να πω για αυτό το άρωμα... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αν θα μπορούσα να έχω αποκλειστική σχέση με ένα άρωμα για όλη μου τη ζωή θα ήταν αυτό! Κρατάει απίστευτα πολλές ώρες πάνω μου! Να φανταστείτε το πρώτο βράδυ που το δοκίμασα στους καρπούς μου κοιμήθηκα και ξύπνησα με τη μυρωδιά του!
Το μπουκαλάκι είναι σαν στολίδι, δε νομίζετε;

 










Make up set by Seventeen

Το τελευταίο δώρο που κέρδισα ήταν ένα σετ μακιγιάζ της Seventeen! Για αυτό θα σας μιλήσουν αναλυτικά τα άλλα κορίτσια του blog, μιας και όλες μας κέρδισαν από ένα.












Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Πώς σας φαίνονται;
Να περνάτε τέλεια!

6 σχόλια:

  1. Το chubby stick το κέρδισα κι εγώ! Όντως, έχει πολύ ωραία υφή και το όνομά του, two ton tonato, ειναι αντιπροσωπευτικό! Πόσο σε ζηλεύω για το flowerbomb!!! Μυρίζει φανταστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα! Ειδικά το άρωμα το έχω μυρίσει και είναι πραγματικά υπέροχο :) Μεγειά σου!)
    Φιλιά!

    http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χιχιχι ημουν αρκετα τυχερη ειναι η αληθεια!!αλλα χαρηκα γιατι τελικα ολες αποκτησαμε αυτο το πολυποθητο τσαντακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το chubby το κερδισα και εγω και τελικα μου αρεσε πολυ το χρωμα!! Τελειο για ολες τις εποχες και "ξυπναει" το προσωπο!!
    Καλα εννοειται οτι εισαι σουπερ τυχερη για το flowerbomb!!! Με γεια σου!!! Ειναι καταπληκτικο αρωμα και ο,τι πρεπει για τις γιορτες!

    Χαρηκα πολυ πολυ που σε ξαναειδα και γνωρισα και τις αλλες δυο κοπελες του blog!! Super hot το 5glamclub!! ;-) :-))
    Φιλακια πολλααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω δυο chubby stick Και μου αρεσουν παρα πολυ. δεν ειναι κραγιον, δεν ειναι balm.... ειναι ομως φοβερα. και δεν θες καθρεπτη για να τα βαλεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φαίνονται υπέροχα όλα!

    Να τα χαρείς πολυ πολυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena