Google+

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Lorvenn Silver Shampoo review

Πριν από αρκετό καιρό σας είχα δείξει ένα haul από τα Hondos Center. Μέσα στα πραγματάκια που πήρα ήταν και το Silver Shampoo της Lorvenn Paris. Το έχω χρησιμοποιήσει για περίπου 4 μήνες και πλέον μπορώ να εκφράσω την πλήρη γνώμη μου για αυτό!

Για όσες δεν γνωρίζετε τα silver shampoos είναι σαμπουάν με στόχο να εξουδετερώσουν τα ανεπιθύμητα κίτρινα ρεφλέ στα ξανθά μαλλιά. Κάνω ήδη 6 χρόνια ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά μου και, όπως και στις περισσότερες ξανθιές, από κάποια στιγμή και μετά τα σημεία όπου έχει πέσει ντεκαπάζ αλλά δεν έχει ανανεωθεί δεν παραμένουν ξανθά αλλά κιτρινίζουν. Ο στόχος αυτού του σαμπουάν είναι να επαναφέρει αυτά τα σημεία στην αρχική τους κατάσταση και να εξαφανίσει αυτό το κίτρινο-πορτοκαλί εφέ.

Η χρήση του είναι σαν αυτή ενός κανονικού σαμπουάν,μόνο που πρέπει να το αφήνετε 1-2 λεπτά στα μαλλιά ώστε να δράσει.Επίσης επειδή είναι αρκετά ισχυρό προϊόν συνίσταται εβδομαδιαία χρήση. Εγώ στην αρχή το χρησιμοποιούσα ανά δύο λουσίματα ενώ τώρα ανά τρία. Το χρησιμοποιώ επίσης και κάθε φορά που βάφω τα μαλλιά μου για να μην είναι πολύ έντονο το αποτέλεσμα


Μπορώ να πω ότι πραγματικά είδα μεγάλη διαφορά στο χρώμα των μαλλιών μου!Και όχι μόνο εγώ,και οι φίλοι μου αλλά και η κομμώτρια μου!Είχα αρκετά μεγάλο πρόβλημα στα μαλλιά μου,μιας και κάποια στιγμή είχα βάψει τη ρίζα αλλά μετά αποφάσισα ότι θέλω μόνο ανταύγειες. Έτσι σταμάτησα να βάφω τη ρίζα και έκανα ξανθιές και σκούρες ανταύγειες μέχρι να βγει το φυσικό μου χρώμα.Η βαφή όμως που είχε πέσει στη ρίζα κατέβαινε όσο μάκραιναν τα μαλλιά μου και κιτρίνιζε-πορτοκάλιζε. Κοινώς είχα καταντήσει να έχω τρίχρωμα μαλλιά! Με αυτό το σαμπουάν τα σημεία αυτά σκούρυναν και φαίνονται πιο φυσικά.Δεν γίνεται να αποκαταστήσει πλήρως το αρχικό χρώμα,να τα κάνει ξανθά και πάλι δηλαδή,αλλά πλέον φαίνονται ανοιχτά καστανά!


Η σύνθεσή του είναι πολύ παχύρρευστη και το χρώμα πολύ έντονο! Μην σας τρομάζει όμως, δεν χρωματίζει τα μαλλιά! Το μπλε εξουδετερώνει το κίτρινο,εξ'ου και το χρώμα!

Πλεονεκτήματα 
  • Κάνει τη δουλειά που υπόσχεται:εξουδετερώνει τα κίτρινα ρεφλέ σε βαμμένα ξανθά μαλλιά
  • Είναι πολύ οικονομικό:7 ευρώ από τα Hondos Center
  • Μυρίζει πολύ όμορφα
  • Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα σε κάθε λούσιμο και διαρκεί πολύ (το χρησιμοποιώ 4 μήνες και είναι στη μέση)
Μειονέκτημα
  • Δεν καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά, δηλαδή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του.Χρειάζεται να έχετε λούσει τα μαλλιά σας με ένα άλλο σαμπουάν πριν
Ξανθιές μας αναγνώστριες,εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο αντίστοιχο προϊόν;

25 σχόλια:

  1. marrianne ωραιο post
    το εχω ξεκινήσει κ εγω μετα απο συμβουλή της κομμώτριας μου, γιατι εχω καστανα μαλλια με κοκκινωπή χροιά και οι ξανθες ανταυγιες πορτοκαλιζουν ...δεν εχω δε και πολυ διαφορα για να πω την αληθεια !
    Μαλλον πρεπει να διορθώσω γενικα το χρώμα απο τις ανταύγειες μου νομίζω...
    Εσυ τι χρωμα βασης (φυσικο) εχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η βάση μου είναι σκούρα καστανή,και εμένα πορτοκάλιζαν οι ανταύγιες μου μετά από λίγο καιρο!
      Εγώ αυτό που κάνω τώρα είναι να περνάω μόνο τις ξανθιές ανταύγιες από πάνω. Στα σημεία που δεν υπάρχει ανταύγια είχα κάνει σκούρες 2 φορές και μου διατηρήθηκαν,οπότε τώρα απλά κατεβαίνει η ρίζα και δε φαίνεται διαφορά!
      Συμβουλέψου και την κομμώτρια σου,πάντως εγώ μετά από 5 χρήσεις περίπου είδα αποτελέσματα!

      Διαγραφή
  2. ξερεις αν υπάρχει κατι αντίστοιχο για κόκκινα μαλλιά;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ καλο μου ακουγεται και σκεφτομαι να αλλαξω λιγο το μαλλι, οποτε αν θελω να γυρισω μετα στο ενα χρωμα θα το προτιμησω!Thanks!!
    ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και δεν είμαι ξανθιά μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το ποστ! Δεν ήξερα ότι υπήρχαν εδώ τέτοια σαμπουάν στα Χόντος, νόμιζα μόνο σε κομμωτήρια τα έβρισκες! Ξέρεις αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για κόκκινα μαλλιά; Δεν το έχω ψάξει ακόμα καθόλου! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ χάρηκα που το βρήκα,γιατί όλα τα άλλα που είχα δει έκαναν πάνω από 15 ευρώ! Οι κοκκινομάλλες να απευθυνθείτε στην Κωνσταντίνα που είναι ειδική! ;)

      Διαγραφή
  5. αν εχεις φυσικα καστανοξανθα μαλλια μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να ανοιξουν λιγο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αναφέρει ότι ενδείκνυται για αυτό το σκοπό! Για να ανοίξεις την ήδη ανοιχτή βάση σου μπορείς να δοκιμάσεις κάποια σειρά σαμπουάν/conditioner με βάση το χαμομήλι! Χρησιμοποιούσα παλιά των Timotei (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) και είχα δει κάποια μικρή διαφορά!

      Διαγραφή
  6. αν εχεις φυσικα καστανοξανθα μαλλια μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να ανοιξουν λιγο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρησιμοποιείται ως ξανθιστικό προϊόν, αλλά για να διατηρεί τη φωτεινότητα της ντεκαπάζ! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο σαμπουάν με βάση το χαμομήλι για να σου ανοίξουν τα μαλλιά!

      Διαγραφή
  7. Καλησπερα εβαψα τα μαλλια μου προσφατα ξανθα απο κοκκινα που ηταν το αποτελεσμα ενα κιτρινοπορτοκαλι χρωμα να σημειωσω οτι πηγα σε κομμωτηριο εαν χρησιμοποιησω σαμπουαν silver θα διορθωθεδιορθωθεί το αποτελεσμα .?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ιωάννα! Δυστυχώς για μια τόσο ριζική αλλαγή δε νομίζω ότι ένα silver shampoo μπορεί να βοηθήσει! Θεωρώ ότι χρειάζεται ακόμα μια φορά ντεκαπάζ για να στρώσει το χρώμα και μετά θα μπορείς να το συντηρείς με το να χρησιμοποιείς silver shampoo!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου τελικα αγορασα μια ξανθιστικη βαφη του schwarkopf L101 το αποτελεσμα πολυ καλο εχει φυγει σχεδον ολο το πορτοκαλι-δεν αφησα την βαφη οσο ελεγε 30 λεπτα μονο γιατι ειμαι λιγο φοβιτσιαρα.-η οποια βαφη συνοδευοταν και απο silver σαμπουαν.Το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο ευτυχώς

      Διαγραφή
  8. Γειά σας και απο εμένα.Ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε.
    Έχω μακριά φυσικα σκουρα καστανα προς μαύρο μαλλια με μερικες
    φυσικες κοκκινες ανταυγειες.Επειδη τα τελευταια χρόνια δεν πείραζα
    καθόλου τα μαλλιά γιατι τα προτιμουσα φυσικα θέλησα να κάνω μια αλλαγή.
    Επειδή όμως στην χώρα την οποία ζω το να κάνεις μια αλλαγή σε ένα
    κομμωτήριο κοστίζει ακριβά θέλησα να πειραματιστω μόνη μου.
    Αποφασισα λοιπον να τα κάνω όμπρε.Πήρα απο το σουπερ μαρκετ
    ντεκολοραντ D+(είναι ντεκαπάζ αυτό?)όπως έγραφε το οποίο ανοίγει τα μαλλια
    4 έως 6 τόνους.H διαδικασία που ακολούθησα είναι η εξής έβαλα το μείγμα στις ακρες των μαλλιών μου(5 ποντους περιπου).Δέκα λεπτά αργότερα έβαλα ακομα 5 πόντους πιο ψηλά και το αφησα για 15 λεπτα και μετα έβαλα ακομα πιό ψηλά(αλλους 5 ποντους)και το άφησα για 5 λεπτα.Συνολικα ο χρόνος που έμεινε το μειγμα στους πρωτους 5 ποντους είναι μιση ωρα.Το αποτέλεσμα ήταν να βγει στις ακρες των μαλλιων μου ενα διακριτικο γλυκο σοκολατι που κοκκινιζει.Δεκα μερες μετα επανελαβα την ιδια διαδικασια γιατι ηθελα πιο εντονο αποτελεσμα ελπιζοντας οτι θα ξανθαινει και θα φυγει η κοκκινιλα.Το χρώμα που βγήκε αυτή τη φορα πολύ πιο έντονο είναι ανοιχτο σοκολατι που πορτοκαλιζει ελαφρως.Είναι όμορφο όμως δεν ειχα αυτο υπ οψιν μου καθως δεν συμπαθω ιδιαιτερα οτιδηποτε πορτοκαλιζει η κοκκινιζει.Θέλω τα μαλλιά μου να σβήνουν σε ένα γλυκό ξανθό σε μπεζ απόχρωση σαντρε ίσως.Σκέφτομαι να κάνω την ιδια διαδικασια για τελευταια φορά μπας και ξανθυνουν και φυγει η κοκκινιλα και αν εξακολουθουν να κοκκινιζουν τότε να περασω μια ξανθια βαφη στο χρωμα που θέλω.Θα πιάσει η βαφή?Η θα ξανθύνουν αρκετα με την τριτη φορα και δεν θα χρειαζεται να τα βάψω?Κάποια μου είπε να τα περάσω ήδη μια βαφη απο τώρα.Η να τα περάσω ένα ρεφλε για να φυγει η κοκκινιλα(δεν ξερω καν τι ειναι το ρεφλε).Eπίσης κάποια φίλη μου είπε να χρησιμοποιησω silver σαμπουάν για να φύγει η κοκκινίλα.Ισχύει αυτο?
    Μπορείτε να με βοηθήσετε?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου!
      Γενικά το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον κομμωτή γιατί εμείς δεν είμαστε ειδικοί!
      Δες σε αυτό το forum http://www.4hair.gr/forum/ αν υπάρχει κάποιο thread παρόμοιο με το πρόβλημα σου και ελπίζουμε να βρεις κάτι που θα σε βοηθήσει!

      Διαγραφή
  9. Το ποστ σου μου φαίνεται ότι πρόκειται να με σώσει! Είμαι φυσική ξανθιά αλλά για χρόνια έβαφα το μαλλί μου σκούρο καστανό, σχεδόν μαύρο. Πριν κανά δίμηνο αποφάσισα να τα κάνω πλατινέ (σε κομμωτήριο, φυσικά), και το πρώτο αποτέλεσμα ηταν τραγικό! Κίτρινο κάτι ανάμεσα σε στάμπιλο και μουστάρδα, και μετά από ένα βαρύ ρεφλέ κατέληξα μπλέ! :) Τελικά τα διόρθωσα λίγες μέρες μετά σε άλλο κομμωτή, αλλά το κίτρινο συνεχώς ξερνάει και το μισώ, γιατί το πλατινέ που θέλω είναι το ασημί τύπου Kate Bosworth. Πέρα από το κλασικό μηνιαίο κομμωτήριο, που φέυγω με το μαλλί που θέλω ακριβώς, τι μου προτείνεις για το ενδιάμεσο για να διατηρώ αυτό το ασημί? Το lorvenn ή το glam club? Επίσης είδα στο site του Δάφνη και ένα χρωμοσαμπουάν.. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπερα, πριν 2 μερες εβαψα το μαλλι μου ομπρε με ντεκαπαζ! Πρωτη φορα πειραξα τα μαλλια μου και το προβλημα μ ειναι πως μια τουφα ειναι παρα πολυ εντονη και επειδη ειναι μπροστα και δεν ειναι πισω φαινεται και μ ενοχλει! Το σαμπουαν αυτο μπορει να βοηθησει να μην ειναι τοσο εντονη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Τα silver shampoos βοηθούν στη διόρθωση του χρώματος των μαλλιών αλλα χρειάζεται έντονη χρήση για μεγάλο χρόνικό διάστημα. Επειδή λες ότι πρόκειται για σημείο του μαλλιού που φαίνεται θα σου πρότεινα να απευθυνθείς στο κομμωτήριο σου!

      Διαγραφή
  12. Καλησπέρα!
    Εκανα κι εγω αποπειρα να ανοίξω τα μαλλιά μου που μεχρι τώρα ανοιγαν δύσκολα και την πάτησα και τώρα μαζεύω γνώμες..Το φυσικό μου είναι καστανόξανθο σαντρέ.Έβαλα ξανθιστική lorvenn (1001) που ειχα ξαναδοκιμασει στις ακρες μονο και ειχε βγει ενα πολυ ωραιο ψυχρο ξανθο σκουρο οπως το ήθελα,μονο που τώρα τα μαλλιά μου ανοιξαν πάρα πολύ και πάρα πολύ γρήγορα,με αποτέλεσμα να είναι ενα χρυσοκίτρινο που πορτοκαλίζει,και το μονο σίγουρο είναι ότι δεν μου πάει.Κι αναρωτιέμαι αν θα σωθεί η κατάσταση αν χρησιμοποιήσω σίλβερ σαμπουάν ή πρεπει να πάω να κάνω ρεφλέ,γιατι η απόχρωση που εχω τώρα θυμίζει πόλυ το αποτέλεσμα του ντεκαπάζ πριν το ρεφλέ,κι εγω θα ηθελα κατι πιο ψυχρο-σαντρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα βαφω τα μαλλια μ με συνδιασμο 12.1 booster κ arhento (silver) της ιταλικης εταιριας three colore παρ ολα αυτα επειδη ε, ω σκουρα βαση τα μαλλια μ ειναι χρυσα κ πορτοκαλιζουν εντονα ειδικ στ ριζα μ ειπαν οτι αν λουζτω μ σιλβερ θα δω διαφορα εσείς τι λετε ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα βαφω τα μαλλια μ με συνδιασμο 12.1 booster κ arhento (silver) της ιταλικης εταιριας three colore παρ ολα αυτα επειδη ε, ω σκουρα βαση τα μαλλια μ ειναι χρυσα κ πορτοκαλιζουν εντονα ειδικ στ ριζα μ ειπαν οτι αν λουζτω μ σιλβερ θα δω διαφορα εσείς τι λετε ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλημέρα σας! Εβαψα τα μαλλιά μου κάστανα και ενώ ζήτησα απο την κωμμοτρια ψυχρό που να μην κοκκινίζει καθόλου όμως μου έκανε ζεστό !!!! Μπορώ να το χρησιμοποιήσω και εγώ για να φύγει το κόκκινο ??? Υπάρχει καμία άλλη πρόταση του τι μπορώ να κανω?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena