Google+

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Face empties !

Σε αυτό το post θα παρουσιάσω τα προϊόντα περιποίησης προσώπου που τελείωσα τον τελευταίο καιρό και ένα μικρό review για το καθένα!
  • Bioten skin moisture eye make up remover
    Με το ζόρι κατάφερα και τελείωσα το συγκεκριμένο. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα πολύ κακό υγρό ντεμακιγιάζ ματιών .
    -Δεν αφαιρούσε οτιδήποτε αδιάβροχο
    -Έτσουζαν πολύ τα μάτια
    Σίγουρα δεν θα το αγοράσω ξανά.


  • Babor Cleansing gel & tonic 2 in 1
    Ένα δώρο από την αισθητικό μου!Ένα καθαριστικό προσώπου της εταιρίας Babor με σαλικυλικό οξύ κατάλληλο για προβληματικά δέρματα όπως το δικό μου. Είναι ένα πάρα πολύ καλό προϊόν ,αλλά αρκετά ακριβό σε σχέση με άλλα παρόμοια.(35 ευρώ περίπου) Σίγουρα με άφησε ικανοποιημένη αλλά δεν θα το ξαναγοράσω!


  • Fresh line Hermes botanical face wash for blemished skin
    Ένα απλό σαπούνι καθαρισμού για το πρόσωπο για δέρματα με ακμή. Μου άρεσε αρκετά ,αν και δεν με βόλευε καθόλου η συσκευασία. Πάντα χυνόταν πάρα πολύ!Νομίζω ότι συνέβαλε αρκετά στο να βελτιωθεί η εικόνα του προσώπου μου!Είναι σε αρκετά καλή τιμή ,η μικρή συσκευασία των 60ml γύρω στα 4 ευρώ .Αυτό σκέφτομαι να το αγοράσω ξανά κάποια στιγμή!


  • The Body Shop Tea tree oil
    Ένα έλαιο τειόδεντρου από το The body shop είχα ξαναγράψει γι αυτό εδώ και την συγκεκριμένη περίοδο με είχε βοηθήσει αρκετά .Απλά λίγο καιρό αργότερα ξανά φούντωσαν τα σπυράκια .Προφανώς είναι ανάλογα το είδος ακμής που έχει ο καθένας ,εμένα δεν με βοήθησε ιδιαίτερα και έπρεπε να πάω ξανά στο δερματολόγο!
    Μου άρεσε πολύ όμως μετά την αποτρίχωση σε ευαίσθητα σημεία ,όπως το πρόσωπο όπου καταπράυνε τις κοκκινίλες αμέσως!


  • Fresh line lemon toner for oily skin
    Το αγαπημένο μου toner!Είναι το τρίτο που τελειώνω και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη !Βοηθάει αρκετά με τη λιπαρότητα αλλά κυρίως με τους ερεθισμούς στο δέρμα.Είναι γύρω στα 5 ευρώ τα 200 ml.

  • Yves Rocher culture bio eye wake up care
    Μια συμπαθητική κρέμα ματιών ,αρκετά ενυδατική και ελαφριά.Με άφησε αρκετά ικανοποιημένη αλλά δεν νομίζω να την ξαναπάρω ,πιστεύω ότι υπάρχουν καλύτερες.


Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά;

7 σχόλια:

  1. Μμμ το lemon toner από Fresh Line ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και πολύ δροσιστικό! Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιέλους διαβάζω, εκτός από τη δική μου κριτική, για το ντεμακιγιάζ ματιών της bioten που όπως είχα γράψει στο post με όλα τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει από την bioten, ότι είναι το χειρότερο ντεμακιγιάζ ματιών .που έχω δοκιμάσει και σίγουρα δεν θα το ξανά αγοράσω. Αγαπώ τα προίόντα της bioten αλλά αυτό είναι κακό προϊόν. Θέλω πολύ να δοκιμάσω το Fresh line lemon toner for oily skin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Κωνσταντίνα!Ωραίο ποστ,μ'αρέσουν πολύ τα empties!Αυτό το toner της Fresh line είναι τονωτική λοσιόν?Θα μ'ενδιέφερε να το αγοράσω,έχω λιπαρό δέρμα και με λίγη ακμή.Όσο για το σαπούνι,μπορείς να το μεταφέρεις σε άλλο μπουκαλάκι και να σε βολέψει καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ για το ντεμακιγιαζ της bioten...και εμένα μου έκανε τα μάτια να τσούζουν και χρειαζόταν πολύ τρίψιμο για να αφαιρεσω τη μασκαρα.
    xo
    Eleonor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην πω για το eyeliner!! Δεν το εβγαζε καν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ!!Και μένα τα empties είναι τα αγαπημένα μου post!
    Είναι τονωτική λοσιόν !Είναι πάρα πολύ ωραίο και πολύ οικονομικό ,να το πάρεις!
    Θα πεταχτώ jumbo να βρω κανένα καλό μπουκαλάκι ,ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γενικά και μένα μου αρέσουν πολύ τα bioten , δυστυχώς το συγκεκριμένο δεν ήταν καλό!Να το δοκιμάσεις !Είμαι σίγουρη πως θα σου αρέσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena