Google+

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Review: Skinfood Good Afternoon BB Cream



Σε αυτό το post θα σας μιλήσω για την πρώτη μου αγορά Κορεάτικων καλλυντικών, της ΒΒ κρέμας από την εταιρία Skinfood. Γενικά ακούγαμε πολύ καιρό καλά λόγια για τα ασιάτικα καλλυντικά και ειδικά για τις ΒΒ κρέμες, και έτσι με την Κωνσταντίνα αποφασίσαμε να κάνουμε την πρώτη μας αγορά από το Cosmetic Love. Το site αυτό είναι η πηγή των κορεάτικων καλλυντικών! Όλα τα προϊόντα του είναι σε πολύ καλές τιμές,υπάρχει τεράστια ποικιλία και το πολύ βασικό: τα μεταφορικά είναι δωρεάν!


Εγώ επέλεξα την ΒΒ κρέμα Good Afternoon με άρωμα λεμόνι σε απόχρωση 2-Natural Beige. Κόστισε 6 ευρώ και περιέχει 30ml προϊόντος. Έχει επίσης SPF 20.
Η εταιρία υπόσχεται ότι πρόκειται για μια έντονα ενυδατική ΒΒ κρέμα μακράς διαρκείας που διατηρεί τη λάμψη του προσώπου όλη μέρα χωρίς να σκουραίνει ή να αλλοιώνεται. 
Δυστυχώς στο δικό μου πρόσωπο τίποτα απ'όλα αυτά δεν συνέβη!



Η σύσταση της είναι πολύ ιδιαίτερη, σαν πούδρα ανακατεμένη με νερό. Όσο και αν ανακινούσα τη συσκευασία πριν τη χρήση πάντα θα έβγαινε και υγρό μαζί με την κρέμα, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Έτσι δυσκολευόμουν αρκετά να την απλώσω και ένιωθα στη συνέχεια το πρόσωπό μου λιπαρό, αν και έχω πολύ ξηρό δέρμα.


Στο τεστ του καθημερινού μου μακιγιάζ απέτυχε παταγωδώς. Συγκεκριμένα:
  • Έχει μικρή κάλυψη.Χρειάστηκε να περάσω πολλές στρώσεις για να καλυφθούν σε ένα μέτριο βαθμό τα σπυράκια μου.
  • Μου έβγαλε αμέσως λιπαρότητα, ακόμα και στις πολύ ξηρές ζώνες του προσώπου μου. Χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω και πεπιεσμένη πούδρα για να κάνω ματ το δέρμα μου.
  • Μέσα σε μια ώρα άλλαξε χρώμα. Ενώ στην αρχή ταίριαζε πολύ καλά με το χρώμα της επιδερμίδας μου,σε λίγο κιτρίνισε και κάποια σημεία σκούριναν προς το καφέ.
  • Στο τέλος της μέρας φαίνονταν πλέον όλα μου τα σπυράκια, ενώ είχε φύγει όλο το ρουζ μου.
  • Όσο και αν ανανέωνα την πούδρα μου κατά τη διάρκεια της μέρας το πρόσωπό μου εξακολουθούσε να γυαλίζει και να φαίνεται λιπαρό.


Μετά από τρεις χρήσεις της τα σπυράκια μου φούντωσαν και εμφανίστηκαν και καινούρια. Από τη στιγμή που σταμάτησα να τη χρησιμοποιώ υποχώρησαν κάπως, και έτσι κατάλαβα ότι ήταν αυτή μου ερέθιζε την ακμή μου.
Είναι η πρώτη φορά που κάνω ένα τόσο αρνητικό review, όμως πραγματικά απογοητεύτηκα πολύ από αυτό το προϊόν. Κατάλαβα επίσης ότι όσες καλές κριτικές και αν διαβάζεις (γιατί έκανα πολύ καλό έλεγχο πριν την αγοράσω), υπάρχει πιθανότητα να ισχύει η μία αρνητική που διάβασες και δεν ήθελες να πιστέψεις! Επίσης όλα στο μακιγιάζ είναι υποκειμενικά! Η Κωνσταντίνα λάτρεψε τη δική της και της ταίριαξε άψογα!
Φοβήθηκα ότι όλα τα ασιατικά προϊόντα θα μου προκαλούσαν ερεθισμό και δεν θα ταίριαζαν στην επιδερμίδα μου, όμως ευτυχώς με διέψευσε η Triple BB Solution της Lioele!Θα σας κάνω αναλυτικό review για αυτή σε επόμενο post!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο κορεάτικο προϊόν μακιγιάζ; Γενικά ποιο είναι το μεγαλύτερο fail προϊόν που έχετε δοκιμάσει;

20 σχόλια:

  1. Έχω διαβάσει μόνο θετικά για αυτήν την bb cream (και όλς αυτής της σειράς) που ήταν στην λίστα των αγορών μου αλλά διαβάζοντας το review σου αλλά βλέποντας και τις φωτο, δεν νομίζω! Κρίμα! Έχω λιπαρή επιδερμίδα και εύασιθητη που εύκολα βγάζω σπυράκια και δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να χειροτερέψω την κατάσταση της επιδρμίδας μου! Ευχαριστούμε για το review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ διάβαζα μόνο θετικά σχόλια, όμως μετά κατάλαβα ότι όλα ήταν από ασιάτισες,που έχουν πολύ διαφορετικό τύπο επιδερμίδας!

      Διαγραφή
  2. Το άσχετο σχόλιο: τι ωραία αμυγδαλωτά μάτια που έχεις! Περιμένω το review για τη lioele

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!Τι όμορφο κοπλιμέντο! :D

      Διαγραφή
  3. Κι εγω έχω την Lioele! Μ'αρέσει πολύ γιατί έχει πολύ καλή κάλυψη και ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Spoiler alert,είναι απλά καταπληκτική! Και εγώ την λάτρεψα!!!

      Διαγραφή
  4. Και εγώ έκανα τη πρώτη μου αρνητική κριτική για την bb idealia της vichy και μερικές αντέδρασαν κάπως λες και είναι δική τους η εταιρεία. Η κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική και ένα προϊόν που κάνει για εμένα μπορεί να μη κάνει για εσένα! Πάντως αν κρίνω από τις φωτό μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα τα προϊόντα,ούτε να ταιριάζουν όλα στο δέρμα μας. Πάντα τυχαίνει να υπάρχουν κάποια fail.Δε θεωρώ όμως ότι αυτά πρέπει να τα κρύβεις και να μην τα αναφέρεις,όπως λες τι σου αρέσει έτσι πρέπει να λες και τι δεν σου αρέσει!

      Διαγραφή
  5. Κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς ....Νομίζω ότι το ποστ σου είναι εξαιρετικό! Είσαι πολύ κατατοπιστική για το προϊόν και για το αποτέλεσμά του (στο δικό σου πρόσωπο)...Μπράβο σου!
    Αλήθεια είναι ότι θέλω να δοκιμάσω κάποια ασιατική bb κρέμα (μιας και αυτή της garnier που έχω μετά από λίγη ώρα οξειδώνεται και φαίνομαι χάλια) αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποια πρέπει να δοκιμάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε το review μου και το βρήκες χρήσιμο!
      Και εγώ θέλω να δοκιμάσω και άλλες,αν και μέχρι στιγμής η Lioele με καλύπτει τέλεια! Αν θέλεις ψάξε να διαβάσεις κριτικές για αυτή,την επόμενη εβδομάδα θα ανεβάσω και εγώ τη δική μου!

      Διαγραφή
  6. Πολύ χρήσιμο post. Όντως φαίνεται χάλια η σύστασή της. Εμένα το πιο fail προϊόν μέχρι τώρα ήταν τα κραγιόν της Lovie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι επίσης δεν ξέρω ποια μάσκαρα χρησιμοποιείς αλλά είναι τέλεια! Τονίζει πολύ ωραία τα μάτια!

      Διαγραφή
    2. Εμένα στην αρχή μου άρεσαν πάρα πολύ τα κραγιόν της Lovie,αλλα από ένα σημείο και μετά τα απομυθοποίησα!Υπάρχουν πολύ καλύτερα και είσο οικονομικά!
      Τελευταία χρησιμοποιώ την κλασική μαύρη μάσκαρα της Oriflame για μήκος και με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίο και χρήσιμο review, όταν αποφασίσω να αγοράσω κορεάτικη bb σίγουρα θα αποφύγω την συγκεκριμένη. Ομλογογώ όμως ότι και εμένα τα μάτια σου μου τράβηξαν περισσότερο την προσοχή που είναι μεγάλα και με τέλειο σχήμα, φτου φτου!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Ελπίζω να σε βοήθησα!

      Διαγραφή
  8. Σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω, αλλά μετά από το ποστ σου, μπααααααα! Θα περιμένω και το review της Lioele! Φιλάκια Μαριάννα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχεις ξηρο δερμα και σου βγαζει τετοια λιπαροτητα?Χμμμμ........πολυ περιεργο...θα ηθελα να την δοκιμασω κι εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oι Ασιατικες επιδερμιδες ειναι διαφορετικες απο τις Καυκασιες, ακομη πολλες Ασιατικες B.B Creams εχουν μια `υπογεια` γκρι αποχρωση που μπορει να σε δειξει αρρωστη.
    Γενικοτερα και εγω ομως την εχω πατησει με προιοντα που στο makeupalley 2.000 γυναικες τα εκθειαζουν και εγω τα χαρισα μετα απο 2-3 δοκιμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την skinfood (τις έχω δοκιμάσεις όλες :P) η καλύτερα ασυζητητί είναι η Aloe Vera BB cream. Όλες οι άλλες είναι αραιές και μάλιστα έχουν και την υφή που περιγράφεις. Η Aloe vera είναι πολύ κρεμώδης και απλώνει φανταστικά.

    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena