Google+

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Summertime part 3 Parnassos



Το τελευταίο μέρος που επισκέφτηκα για φέτος ήταν το χωριό μου στον Παρνασσό.Είναι ορεινό ,δεν έχει θάλασσα κοντά αλλά έχει νυχτερινή ζωή !
Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα στόχευαν κυρίως στο να επαναφέρουν το δέρμα μου και τα μαλλιά μου σε καλή κατάσταση ,μετά από δύο εβδομάδες στην παραλία!


Schwarzkopf BC /After sun treatment
Το προϊόν αυτό ουσιαστικά είναι μια μάσκα η οποία απλώνεται σε βρεγμένα μαλλιά ,και μετά από δέκα λεπτά ξεπλένεται. Αφήνει τα μαλλιά μου πολύ απαλά και λαμπερά!
Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που πρόσεξα τόσο πολύ τα μαλλιά μου το καλοκαίρι ,αλλά με αποζημίωσαν! Μέτα από τόσο καιρό ταλαιπωρίας ,ήλιου ,θαλασσινού νερού και πιστολάκι και φαίνονται πολύ υγιή ! 

Fresh Line Poseidon body lotion
Από εδώ και πέρα θα με δείτε να χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα Fresh Line μιας και με έχει πιάσει μια ανησυχία για επικίνδυνα συστατικά ,ειδικά σε όσα καλλυντικά έρχονται κατευθείαν σε επαφή με το δέρμα !
Το συγκεκριμένο body lotion είναι πολύ ενυδατικό ,περιέχει λάδι από κουκούτσι σταφυλιού ,αμυγδαλέλαιο , βούτυρο καριτέ και διάφορα αιθέρια έλαια που το κάνουν να μυρίζει πολύ δροσερά και να θυμίζει λίγο αντρικό άρωμα!
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η πικάντικη μυρωδιά πάνω μου και το εκπληκτικό είναι πως δεν φεύγει εύκολα!Αντίστοιχη μυρωδιά έχει η σειρά pacific curacao των Sephora!
Το επόμενο που θέλω να δοκιμάσω είναι το Body butter cream από τα φρέσκα καλλυντικά της Fresh line !


La Roche Posay Effaclar Duo
Η τρίτη φορά που την έχω αγοράσει και δεν μπορώ να την αλλάξω με τίποτα! Πλέον τη χρησιμοποιώ μόνο στις περιοχές που παρουσιάζω ακμή ,πρωί και βράδυ και μου κάνει πολύ καλή δουλειά!Τα σπυράκια που βγάζω είναι ελάχιστα και αφού την εφαρμόσω για 2-3 μέρες φεύγουν εντελώς!
Εδώ μπορείτε να δείτε και τα συστατικά της . Δεν βλέπω κάτι πολύ παράξενο ή επικίνδυνο οπότε συνεχίζω να τη χρησιμοποιώ!



Ράσπα 
Τη συγκεκριμένη την αγόρασα 1,5 ευρώ από το Jumbo και μου έχει βγει πάρα πολύ καλή !Έχει δύο πλευρές, η μια για ξύσιμο (?) και η άλλη για λείανση! Μετά από τόσα χιλιόμετρα ξυπόλυτη στην παραλία και με πέδιλα στην Αθήνα τη χρειαζόμουν!
Εμένα το pedicure με ταλαιπωρεί απίστευτα ,έκανα στην αρχή του καλοκαιριού και τώρα θα ξανακάνω του χρόνου!Γαργαλιέμαι πάρα πολύ και λόγω χονδροπάθειας και ρήξης μηνίσκου στα γόνατα δεν μπορώ να στέκομαι με τα πόδια ισιωμένα πολύ ώρα , οπότε προσπαθώ να κάνω μόνη μου ότι καλύτερο μπορώ!

Essie , Navigate Her & China Glaze , Snow
Φοβερός συνδυασμός! Το essie στα πόδια, το china glaze στα χέρια!! Και επειδή τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται δείτε το συνδυασμό της φίλης μου της Εύης εδώ !


L'oreal Glam Bronze , 01 Blond sun
Το Bronzer μου για φέτος,το αγάπησα από τη πρώτη στιγμή!Είναι κατάλληλο για ανοιχτόχρωμες , είναι ματ και απλώνεται πολύ ωραία στο δέρμα! Αφήνει μια ελαφριά κεραμιδί απόχρωση ,ιδανική για ηλιοκαμένο look , αλλά με τίποτα δεν θα το σύστηνα για contouring!

Mac mineralize blush ,Solar ray
Το συνδύαζα με το ρουζ αυτό από μια περσινή συλλογή της mac (Μου το έκανε δώρο η φίλη μου η Εύη ) το οποίο έχει πάρα πολύ glitter, είναι μόνο για καλοκαίρι ,για μαυρισμένο δέρμα και σίγουρα όχι για πρωινό μακιγιάζ!

Mac , Crosswires
Τέλος ,χρησιμοποίησα πολύ το Crosswires, ένα τέλειο κοραλλί-καρπουζί χρώμα που και πάλι το φοράω μόνο καλοκαίρι!

 Αυτά από μένα και από το χωριό μου! Ήταν η φάση της ξεκούραση αυτή, αν και μας έκανε πολλούς σεισμούς και δεν μπορούσα να χαλαρώσω εύκολα!

Καλή εξεταστική τώρα!

16 σχόλια:

  1. Το Crosswires έχει πραγματικά τέλειο χρώμα! Πολύ ωραία προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον ποστ!
    Τα βερνικια νυχιων απλα υπέροχα..τέλειος συνδυασμός!
    Το bronzer της L'oreal το εχω βάλει στο μάτι καιρό, θέλω να το δοκιμάσω!

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!Να το δεις από κοντά τουλάχιστον ,δεν είναι εύκολο να βρεις ωραίο ματ bronzer!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχη ανάρτηση!Θα κάνεις μία και για την κρέμα της Effaclar???Με ενδιαφέρει πολύ!Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακοπέρασες πουλάκι μου φέτος!! Χαχαχα! Πολύ όμορφο το κραγιονάκι, όπως και η φωτό στο τέλος :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα υπεροχα πρεπει να ειναι, μου αρεσαν πολυ τα βερνικια νυχιων (τι αλλο :P).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι όλα σουπερ!!!!
    Ακολουθούμε!!!
    Είμαστε οι chicates !!!
    (βρες μας και στο facebook)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί πανέμορφο τοπίο είναι αυτό;
    Πολύ όμορφα όλα..μου έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση το Poseidon και κρεμούλα από La Roche..
    Όσο για το κραγιόν, δεν υπάρχουν λόγια <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτικές επιλογές! Ό,τι έχω δοκιμάσει το υπεραγαπώ! Το Navigate Her το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά και ήταν αγαπημένο του καλοκαιριού, το ίδιο και το Crosswires!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Σοφάκι!
      Και εγώ το λάτρεψα το Navigate her και ας είχα την αδερφή μου να μουρμουράει πως είναι ξενέρωτο!

      Διαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena