Google+

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Empties worth the mention



Στο σημερινό post θέλω να σας δείξω κάποια προιόντα που τελείωσα και αξίζει να τα αναφέρω!

  • L'oreal Ideal Soft νερό καθαρισμού Micellaire (~5)
Ακόμα ένα νερό micellaire ! Δεν μπορώ να πω πως έκανε το τέλειο ντεμακιγιάζ ,σίγουρα χρειαζόμουν να πλυθώ με κάτι άλλο μετά και δεν αφαιρεί αδιάβροχη μάσκαρα . Γενικά δεν είμαι fan της λογικής τους ,αν ρίξετε μια ματιά στη χημεία τους είναι ουσιαστικά ένας γαλακτωματοποιητής (emulsifier) , νερό , διάφορα συστατικά για ενυδάτωση και συντηρητικά.Έτσι προτιμώ να ξεβαφτώ με κάποιο λάδι !
Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Bioderma vs. L'oreal 
Στις παρακάτω φωτογραφίες από το CosDNA.com μπορείτε να δείτε μια σύγκρισή των συστατικών του micellaire της Bioderma και του micellaire της L'oreal . Θα δείτε πως η σύστασή τους ακολουθεί την ίδια λογική , με τη διαφορά πως ο γαλακτωματοποιητής που διάλεξε η Bioderma ενυδατώνει (emolient) και είναι λίγο πιο ασφαλής από αυτόν της L'oreal .
Γενικά ,έχοντας χρησιμοποιήσει και τα δύο θα διάλεγα το Bioderma λόγω αποτελεσματικότητας (αφαιρεί αδιάβροχη μάσκαρα) ,ποιότητας και τιμής !

Bioderma Sensibio H2O (500ml /~10 ευρώ)
L'oreal Ideal Soft micellaire (200ml/~5 ευρώ)



  • Fresh Line,Hephaestus after sun milk (~15 ευρώ)
Το τελείωσα μέσα σε λιγότερο από μηνά! Είναι από τα αγαπημένα μου προιόντα για φέτος και σίγουρα θα το αγοράσω και του χρόνου!
Βοήθησε πολύ να επανέλθει το δέρμα μου μετά από το κλασικό κάψιμο και την αφυδάτωση του καλοκαιριού!Δεν μπορώ να πω πως βοήθησε στο να μην ξεφλουδίσω ,(αν και δεν είχα ελπίδα ,είχα καεί ήδη) αλλά αφού έκανα απολέπιση το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα και το δέρμα μου ήταν ενυδατωμένο και απαλό!


  • Girlz only dry shampoo (~6 ευρώ)
Το είχα αγοράσει τον Απρίλιο και ήλπιζα να βάλει τέλος στο πρόβλημα του καθημερινού λουσίματος! Το φρεσκάρισμα διαρκούσε 3-4 ώρες και τα μαλλιά μου μετά ήταν σε χειρότερη κατάσταση από το να μην το είχα βάλει. Δεν με τρέλανε η μυρωδιά , ήταν αρκετά έντονη και με έπιανε φαγούρα .
Αποφάσισα πως δεν είναι για μένα αυτά τα πράγματα ,ένιωθα πάρα πολύ βρώμικη και είχα λουστεί μόλις την προηγούμενη μέρα! Προς το παρόν το μόνο που κάνω για να αντέξω το "μέρα παρά μέρα λούσιμο" είναι να στεγνώνω τα μαλλιά που προς τα κάτω έτσι ώστε να έχω λίγο περισσότερο όγκο στις ρίζες.




  • L'oreal απαλό ντεμακιγιάζ ματιών & χειλιών(~5 ευρώ)
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προιόντα που δεν με εντυπωσίασε. Δεν μπορώ να πω ,ξεβάφει αρκετά καλά ,δεν τσούζει τα μάτια αλλά και πάλι δεν μπορώ να μείνω χωρίς να περάσω κάποιο άλλο καθαριστικό από πάνω!Αφήνει λιπαρότητα και δεν θέλω να αφήνω τα χημικά που έχει στα μάτια μου.
Το λάδι καρύδας που χρησιμοποιώ πλέον, ξεβάφει 100% δεν έχω πρόβλημα να μπει στα μάτια μου και να το αφήσω στο δέρμα μου!

  • La Roche Posay Hydraphase intense eyes (~10 ευρώ)
Είναι κατάλληλη για πριν το μακιγιάζ αλλά για το βράδυ θέλω κάτι πιο ενυδατικό.Εμφανίζω ξηροδερμία στην περιοχή κάτω από τα φρύδια και φοβάμαι τις ρυτίδες στα μάτια οπότε δεν είναι για μένα!

  • radiant nail fortifier (~8 ευρώ)
Είναι μια από τις αγαπημένες μου βάσεις για τα νύχια,δεν έχω βρει μανό που να μην της ταιριάζει και να μην κολλάει αποτελεσματικά πάνω της! Δεν ξεφλουδίζει εύκολα και κρατούσε τα νύχια μου σε πολύ καλή κατάσταση! Είναι σίγουρα κάτι που θα αγοράσω ξανά !

Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά; 

15 σχόλια:

  1. Polu endiaferonta ta empties sou!!
    mou teleiwnei i vasi gia manikiour..opote mporei na protimisw autin!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Δοκίμασέ τη,γενικά η radiant έχει πολύ καλά προιόντα για τα νύχια!

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραιο αναλυτικο ποστ...το νερακι της Loreal ακομα δεν το εχω δοκιμασει..αλλα δε θελω να αλλαξω το Bioderma..Ουτε τωρα που εκανε προσφορες η loreal δεν συγκινηθηκα..χαχα

    Vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήρα το ντεμακιγιάζ για τα μάτια της L' Oreal αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο, πρέπει να έχει και λίγο διαφορετική σύνθεση! Θα κάνω κι εγώ review! Πολύ ωραία τα empties! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως πάντα, πολύ ωραία ανάρτηση!Μπορείς να μας πεις σε κάποιο άλλο ποστ τι κάνεις για τα μάτια σου και πως αντιμετωπίζεις την ξηροδερμία κλπ;Έχω παρόμοιο πρόβλημα,με ξηρότητα στα βλέφαρα,κ με βοήθησε το αμυγδαλέλαιο,αλλά άκουσα ότι δεν κάνει για τα μάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Στέλλα μου!!
      Εγώ στα μάτια βάζω μόνο λάδια και τίποτα άλλο όσον αφορά την περιποίηση!Εδώ και 5 μήνες βάζω λάδι καρύδας και έχω δει πολύ ωραία αποτελέσματα!
      Δες αυτό το video για ξηρότητα στα μάτια, http://www.youtube.com/watch?v=sx64Atdl55k !! Είναι πολύ καλό !

      Διαγραφή
  5. Koριτσάρα πολύ καλή ανάρτηση!! Μου άρεσε πολύ η σύγκριση μεταξύ bioderma και ideal soft που έκανες (που το βρίσκεις με 10 ευρώ? θέλω πολύ να το δοκιμάσω). Κι εγώ προτιμάω να ξεβάφω τα μάτια μου με λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο, προσπαθώ να τελειώσω όσα ντεμακιγιάζ ματιών έχω και μετά δε νομίζω να ξαναγοράσω κάποιο έτοιμο του εμπορίου! Η βάση δείχνει καλή, θα την τσεκάρω!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαράκι!!
      Μπαίνω bestprice και το ψάχνω κάθε φορά!Νομίζω τώρα το έχει το pharmacy295 !
      Να τη δεις τη βάση!Πολύ καλύτερη από Tommy G!
      Τα λάδια τα αγαπώ!!Πλέον μόνο με αυτά ξεβάφομαι!

      Διαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω γενικά μ'αυτά που γράφεις :) Έλεγα να αγοράσω το νεράκι της L'Oreal ή της Bioderma, αλλά τελικά δε θα το κάνω. Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες πλένομαι και κάνω ντεμακιγιάζ με έλαια και είμαι πολύ ευχαριστημένη, οπότε γιατί να πάρω και νεράκια και διφασικά για τα μάτια; Πρέπει να πάρω κάτι για τα νύχια μου, γιατί ξεφλουδίζουν και αν τα αφήσω να μακρύνουν σπάνε :( x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα άστο αφού κάνεις oil cleansing δεν αξίζει!Το πολύ πολύ πάρε κανένα καλό toner!
      Δοκίμασε το αυτό της radiant ,νομίζω πρέπει να έχει και ένα με βιταμίνες πολύ καλό!!

      Διαγραφή
  7. Πάρα πολύ ωραίο post, το Bioderma θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή πάντως δεν τρελαίνομαι και τόσο για τα micellaire. Μ'αρέσουν πολύ, αλλά όχι και τόσο για να τα πάρω όλα. Χρησιμοποιώ ένα της Lierac και μ'αρέσει πάρα πάρα πολύ πάντως. Τη βάση θα τη δοκιμάσω μόλις μου τελειώσει η κερατίνη της Tommy G. Φιλιά κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena