Google+

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Garnier Olia review




"Οι ειδικοί της Garnier ανακάλυψαν πως το λάδι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να θρέφει απλά τα μαλλιά σας.
Σε συγκέντρωση κατά 60% σε μία νέα σύνθεση, το έλαιο βελτιστοποιεί την χρωματική απόδοση και γίνεται ο νέος τρόπος βαφής μαλλιών, οδηγώντας το χρώμα κατευθείαν στην καρδιά της τρίχας.Αυτό είναι το ODS, το σύστημα μεταφοράς χρωστικών στον πυρήνα της τρίχας, με την δύναμη του ελαίου. Μάλιστα είναι τόσο ισχυρό, που η αμμωνία έχει αφαιρεθεί εντελώς*.
Για πρώτη φορά μία βαφή χωρίς αμμωνία η οποία:Όχι μόνο παρέχει μέγιστη απόδοση χρώματος,μα πάνω από όλα βελτιώνει ορατά την ποιότητα των μαλλιών, σε σχέση με πριν την εφαρμογή."


Η νέα βαφή της Garnier μας υπόσχεται τέλεια απόδοση ,περιποίηση των μαλλιών με ευχάριστη και εύκολη χρήση! Εγώ τη δοκίμασα δύο φορές τους τελευταίους δύο μήνες και είμαι έτοιμη για τον απολογισμό!

Το κουτί περιέχει

  • τη βαφή
  • το developer
  • και ένα μπουκαλάκι με μια κρέμα με την οποία πρέπει να λουστούμε μετά για να "κλειδώσει" το χρώμα!


Την πρώτη φορά δοκίμασα το 6.43 Ξανθό σκούρο χάλκινο,ήθελα να ξεφύγω λίγο από το χαλκοκόκκινο που είχα λόγω των διακοπών για να πηγαίνω στην παραλία χωρίς το άγχος αν θα μου ξεβάψουν τα μαλλιά!

Το χρώμα που βγήκε ήταν ένα ωραίο καστανό ανοιχτό με χάλκινους τόνους !

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πριν και το μετά!
Δεν άλλαξε πολύ η βάση απλά έγινε πιο καστανό !


Αφού πέρασε το καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να ξαναβάψω τα μαλλιά μου διάλεξα το 6.60 έντονο κόκκινο!Ήταν από τα κεντρικά χρώματα της καμπάνιας και δεν μπόρεσα να αντισταθώ!
Εδώ βλέπετε πως φαίνεται το χρώμα στον ήλιο και σε σκιά! Είναι όντως έντονο κόκκινο και μου αρέσει πάρα πολύ!

Πριν δοκιμάσω την Olia είχα αποφασίσει να γυρίσω στο καστανό γιατί όλη η διαδικασία της βαφής ανά μήνα με είχε κουράσει πολύ!
Αλλά
  • χρειάζομαι ένα κουτί για όλα μου τα μαλλιά, οπότε οικονομία(8 ευρώ)!
  • η μυρωδιά της είναι ευχάριστη ,δε θυμίζει σε τίποτα βαφές με αμμωνία!
  • η υφή της είναι πολύ λεπτόρρευστη και μπορώ να χτενίζομαι καθώς περνάω τη βαφή
  • είχα λουστεί λίγες ώρες πριν και δεν με έτσουζε
  • αφήνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα, καμία σχέση με άλλες μόνιμες βαφές που τα έκαναν άγρια και θαμπά!! 
Το μόνο που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα είναι τα συστατικά ,αφαιρέθηκε η αμμωνία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η βαφή έγινε φυτική .Είναι , όμως ,κατά πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τις υπόλοιπες του εμπορίου!

Οπότε συνεχίζω στο κόκκινο και θα επιστρέψω σε ένα μήνα να ενημερώσω για το πόσο ξεθωριάσαν!

Έχετε δοκιμάσει την Olia ή κάποια άλλη βαφή χωρίς αμμωνία;


Πέρασε ο ένας μήνας και γύρισα για να σας πω την τελική μου άποψη για την Olia!
Οι φωτογραφίες είναι σε φυσικό φως στο χωριό!
Όπως θα δείτε το χρώμα ξέβαψε πάρα πολύ,από εκεί που ήταν σχεδόν μπορντό έγινε πορτοκαλί! Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται πως δεν έχει ξεβάψει παντού το ίδιο ,κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου!
Στην δεύτερη θα δείτε πως η ρίζα μου ,η οποία δεν ήταν βαμμένη , έχει κρατήσει καλύτερα το χρώμα απ' ότι το υπόλοιπο μήκος.

Τελικά δεν νομίζω να τα ξαναβάψω με την Olia , με απογοήτευσε η απόδοσή της. Θα τη σύστηνα μόνο σε κοπέλες που τα βάφουν για πρώτη φορά.
Τέλος, τα συστατικά της δεν με με πείθουν για την "αθωότητά" της και αν ποτέ ξαναχρησιμοποιήσω βαφή χωρίς αμμωνία θα προτιμούσα κάποια πιο "φυτική" τουλάχιστον!!


20 σχόλια:

  1. Σου πάει πολύ αυτό το χρώμα :)
    youngbeautygr.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο σου πάνε και τα 2 χρώματα!! Είμαστε twinsies, και εγώ το 6.60 έκανα ;) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Σταυρούλα!! Το κόκκινο είναι άλλο πράγμα !
      Ναι !Είμαστε twinsies!Πρέπει να βγάλουμε και μια φωτογραφία μαζί!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα! Θα βγάλουμε την Τετάρτη!!

      Διαγραφή
  3. οου!! η πρωτη αποχρωση 6.43 δειχνει τελεια!! θελω παρα πολυ να τα βαψω μονη μου αλλα φοβαμαι γιατι ειναι τοσο ανοιχτα και εχω ανταυγειες και δε ξερω πως θα βγει. λες να δυσκολευτω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Νατάσα!!
      Μας είχαν πει στο event πως η βαφή ακολουθεί την τονικότητα των μαλλιών ,δηλαδή αν πχ. είχες ombre θα παρέμενε, αλλά στην απόχρωση που τα έβαψες!
      Δεν νομίζω να δυσκολευτείς,η Μαίρη http://www.madeinheart.gr/ κάνει ανταύγειες και τις είχε βγει πολύ καλό με την Olia,ρώτα τη να σου πει απόχρωση!

      Διαγραφή
  4. Σου παει πολυ αυτο το κοκκινο!!
    Κι εγω σκεφτομαι να τα βαψω τωρα, να το γυρισω στο φυσικο μου γιατι εχουν κατακαει..
    Οποτε θα κοιταξω μηπως παρω αυτη τη βαφη!
    (Αν και γενικα αποφευγω τη συγκεκριμενη μαρκα γιατι ειχα διαβασει οτι εχουν κατηγορηθει για επανειλλημενες κακοποιησεις ζωων) :/

    Είμαι η Μαράια απο το My Juicy Secrets, έχω αλλάξει διεύθυνση στο μπλογκ μου και πλέον όλα θα αναρτώνται εδω http://thefashionsweetheart.blogspot.gr/ !! Αν θέλεις ακολούθησε με εκεί για να μη χαθούμε! Εγω σε ακολουθώ ήδη και απο εδώ!!


    xoxo
    The Fashion Sweetheart

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!
      Δοκίμασέ τες πριν γυρίσεις στο φυσικό ,και εγώ είχα βαρεθεί να βλέπω τα μαλλιά μου σαν άχυρα ,αλλά το κοκκινο θα το κρατήσω λίγο ακόμα!
      Όσον αφορά τις δοκιμές στα ζώα ,η Garnier ανήκει στη L'oreal όπως και πάρα πολλές άλλες εταιρίες σαν το The Body Shop.Τα πειράματα στα συστατικά όπως φαντάζομαι είναι κοινά για όλες..
      Σε ακολουθώ!

      Διαγραφή
  5. Τέλειο review!!! τις είχα ακούσει κι εγώ εδώ και καιρό και θέλω πολύ να τις δοκιμάσω αλλά κάτι με κρατάει! έχω πολύ μακρύ μαλλί και ένα λάθος ή μία 'κακή' βαφή θα με καταστρέψει :Ρ Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρα γιαυτές πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!
      Και εγώ αν είχα πολύ μακρύ μαλλί δύσκολα θα πειραματιζόμουν!Κριμα είναι!
      Για μένα ,σε σχέση με όλες τις άλλες που μπορώ να αγοράσω είναι η καλύτερη!Πολύ εύχρηστη και με ωραίο αποτέλεσμα!

      Διαγραφή
  6. Πολυ ωραιο review, πρεπει να ειναι πολυ καλη βαφη αυτη η olia της garnier τελικα! Το δευτερο μου αρεσε πιο πολυ, υπεροχο χρωμα που δεν φαινεται ψευτικο, επισης σου παει παρα πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!
      Και εγώ το κόκκινο προτιμώ και πιστεύω δύσκολα θα το αποχωριστώ!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραίο review!! Θέλω να την δοκιμάσω την επόμενη φορά που θα βάψω τα μαλλιά μου.. Μία ερώτηση όμως, μπορούμε να τα βάψουμε εύκολα μόνες μας στο σπίτι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πιο εύκολο από τις άλλες βαφές!Είναι πολύ ρευστή και την περνάς καθώς χτενίζεις την τούφα!Οπότε είναι πολύ πιο "καθαρή" δουλειά σε σχέση με τις άλλες!

      Διαγραφή
  8. Αφού σας είδα με τη Σταυρούλα ψήνομαι να κάνω το 6.60, είναι τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ καλό review! Και σκεφτόμουν να δοκιμάσω την olia αλλά κάτι με χαλάει, δεν ξέρω. Έχεις δοκιμάσει το casting creme gloss της L'oreal? Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτά εδώ και 4 χρόνια σχεδόν αλλά τον τελευταίο καιρό τα φέρνουν όλο και λιγότερο στα super market οπότε για μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων πηγαίνω στα hondos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα μην τη δοκιμάσεις!Δεν νομίζω να αξίζει ,"γλιτώνεις" την αμμωνία αλλά φορτώνεσαι την αναποτελεσματικότητα της!
      Δεν την έχω δοκιμάσει δυστυχώς,θα την κοιτάξω!Είναι και αυτή σε κουτί?

      Διαγραφή
  10. Εγω τα εβαψα με την Ολια . Πρωτη φορα τα βαφω. Την επελεξα γιατι δεν εχει αμμωνια αλλιως δεν θα τα αγγιζα. Το φυσικο μου ηταν καστανο αλλα κοκκινιζε κιολας και φαινοταν χαλκινο στις ακρες. Το εβαψα με την αποχρωση 4.0 . Η αλλαγη φαινεται κατα μηκος του μαλλιου μου γιατι ηταν καστανοκοκκινα (φυσικη τριχα) και τωρα ειναι σκουρο καστανο. Αλλα παρατηρησα πως λαδωνουν πιο γρηγορα. Ισως φταιει το ελαιο. Και επισης με 2 λουσιματα αρχιζει να φαινεται καπως το φυσικο μου. Παντως αν και εχω μακρια μαλλια μου εφτασε ενα κουτι κ περισσεψε. Ισως να τα ξαναπερασω ενα χερι απο βδομαδα γιατι το αφησα λιγοτερο απο 35 λεπτα. Αρχισε να μαυριζει καπως και φοβηθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena