Google+

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

TAG: Crazy about Lipsticks!




Εδώ και καιρό κυκλοφορεί το tag "Crazy about Lipsticks" στο YouTube το οποίο και πρωτοείδα από τη Μαρίλια και φυσικά λάτρεψα για πρoφανείς λόγους! Δεν το έχω δει ακόμα σε blog post μορφή (αν το έχετε κάνει αφήστε μου το link στα σχόλια!) και έτσι είπα να κλέψω και να το μεταφέρω στη blogoσφαιρα! Πάμε να ξεκινήσουμε με τις ερωτήσεις λοιπόν!

1. Πόσα κραγιόν έχεις στη συλλογή σου;

Πρέπει να ομολογήσω ότι έκανα αυτό το tag για να έχω αφορμή να μετρήσω τα κραγιόν μου! Θέτοντας όρους όπως: επιτρέπονται lip creams, liquid lipsticks αλλά όχι lip stains κατέληξα στον αριθμό 72! Ομολογώ ότι περίμενα να ήταν περισσότερα!


2. Πόσο χρονών ξεκίνησες να φοράς κραγιόν;

Νομίζω ότι ξεκίνησα να φοράω κραγιόν, και όχι lip gloss, liposan κλπ, τέλη Λυκείου και ήταν ένα πολύ απαλό ροζ από τη Seventeen!

3. Ποιο κραγιόν δεν αποχωρίζεσαι όταν φεύγεις από το σπίτι;

Τα κραγιόν που βρίσκονται στο make up bag μου εναλλάσσονται συνεχώς ανάλογα με τη διάθεσή μου και το κλίμα της εποχής, όμως αυτό που δεν φεύγει ποτέ από αυτό είναι το L'Oreal Caress in 503-Seductive Beige! Είναι ένα πολύ φυσικό μπεζ καφέ χρώμα που ταιριάζει με όλα τα χρώματα, είναι πολύ ενυδάτικο και το έχω σαν "μπαλαντερ"!

4. Ποιο είναι το κραγιόν που φοράς για να ξεχωρίσεις;

Για ένα πιο τολμηρό look στα χείλη φοράω το Wet 'n Wild Sugar Plum Fairy, το πασίγνωστο dupe του Rebel της ΜΑC! Ένα τόσο έντονο μωβ χρώμα σίγουρα προκαλεί αίσθηση!

5. Ποιο είναι το τελευταίο κραγιόν που αγόρασες;

Το τελευταίο κραγιόν που πήρα είναι το πρώτο κραγιόν που δοκιμάζω από την Inglot, το νούμερο 132! Είναι ένα υπέροχο μωβ-τριανταφυλλί που με έχει κατενθουσιάσει κάθε φορά που το έχω φορέσει!

6. Ποιο κραγιόν μετάνιωσες που αγόρασες;

Είχα γράψει και σχετικό post για το πόσο με είχαν απογοητεύσει τα κραγιόν της Vivo Cosmetics! Περισσότερο απ'όλα μετάνιωσα για το Pink Pout που είναι ένα πολύ frost ροζ χρώμα με απαίσια μυρωδιά και σύσταση...

7. Ποιο είναι το πιο πολυφορεμένο σου κραγιόν αυτή την εποχή;

Έχω καταλήξει να είμαι περισσότερο red-lover και γι'αυτό το κραγιόν που αγαπώ τον τελευταίο καιρό είναι το Lip Butter Candy Apple της Revlon! Είναι ένα υπέροχο sheer κόκκινο που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες!

8. Ποιο είναι το πιο φθηνό και το πιο ακριβό κραγιόν σου;

Τα πιο φθηνά κραγιόν μου είναι από την κλασική σειρά της ELF τα οποία είχα πάρει με έκπτωση 0,90 ευρώ το καθένα! Είναι ιδιαίτερα σταθερά για την τιμή τους, έχουν κάποιες πολύ όμορφες αποχρώσεις και γενικά θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα low budget κραγιόν συγκριτικά με Lovie, Vivo, Essence κλπ.
Το πιο ακριβό κραγιόν μου είναι το ΥSL Rouge Volupte 9 το οποίο πήρα φέτος το καλοκαίρι από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για 26,60 ευρώ!

9. Ποιο είναι το αγαπημένο σου κραγιόν;

Η πιο έυκολη ερώτηση... Το αγαπημένο μου κραγιόν όλων των εποχών είναι το νούμερο 07 από τη σειρά της Kate Moss για τη Rimmel! Είναι το πιο υπέροχο pink nude χρώμα, έχει άρωμα τσιχλόφουσκας και απίστευτη διάρκεια! Είναι το μοναδικό κραγιόν που είμαι σίγουρη ότι θα ξανααγοράσω όταν μου τελειώσει!

10. Δείξε ένα κραγιόν που σου θυμίζει κάποιον ιδιαίτερο

Σε αυτή την ερώτηση θα κλέψω και θα μιλήσω για lip gloss, αλλά η ιστορία θα με δικαιώσει! Το 510 από τη σειρά Lip Vibrations (νομίζω έτσι λεγόταν, δεν κυκλοφορεί πια) της Maybelline ήταν το πρώτο καλλυντικό που μου πήρε ο φίλος μου! Την ημέρα που μου το πήρε και ενώ ήμουν καταχαρούμενη γιατί ήταν το πρώτο μου έντονο lip product κάπως έγινε και μου έπεσε από τη τσάντα μου... Μου το ξανααγόρασε μόνο και μόνο για να μου το κλέψουν στην πενθήμερη εκδρομή του Λυκείου και θυμάμαι τις φίλες και roommates μου να το ψάχνουμε πανικόβλητες! Όταν γύρισα από πείσμα και μόνο το ξαναπήρα και το κρατάω ως συλλεκτικό από τότε!


Θα ήθελα πάρα πολύ να διαβάσω και τις δικές σας απαντήσεις σχετικά με τη συλλογή των κραγιόν σας! Σας κάνω λοιπόν tag όλες και ανυπομονώ να δω τα blog posts σας!


27 σχόλια:

  1. Τέλεια ανάρτηση!!!! Μιας και είμαι lipstick maniac θα το κάνω κι εγώ σύντομαααα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Μετα απο 2 χρονια εντατικου beauty blogging μου φαινονται λιγα! Αν δρ φτασω τα 100 δεν ηρεμω ! :Ρ

      Διαγραφή
  3. AAAAAAAaa ti teleies epiloges!! :D
    Polu mou aresei i istoria gia to teleutaio kragion!!ki egw to idio tha ekana! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο το ποστ!!Το χα δει και γω στο youtube!!Πολύ καλά έκανες και το μετέφερες και δω!χεχε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο tag και το παρουσίασες πολύ όμορφα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχα!!!!Λατρεύω τα κραγιόν της Inglot μου αρέσει η απόδοση και η μυρωδιά τους...αυτό το μωβ δεν το είχα προσέξει, φαίνεται ενδιαφέρον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν το τελευταιο νορμαλ κραγιον που βρηκα στα inglot θεσσαλονικης με το 40%! Πολυ τυχερη!

      Διαγραφή
  7. Τέλειο ποστ!!! Κρατάω σημειώσεις για μελλοντικές αγορές ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ ωραιο tag, και η ιστορια στο τελος τελεια χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πάρα πολύ ωραίες απαντήσεις πολύ καλά κάνατε και το μεταφέρατε και σε γραπτό tag :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επρεπε επρεπε! Εχουν και οι bloggers μανια με τα κραγιον! :D

      Διαγραφή
  10. Παναγιά μου είναι άπειρα!! Το Sugar Plum Fairy το θέλω και γω, λένε πως είναι dupe του Rebel! Να τα χαίρεσαι όλα Μαριαννάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ Ευη μου! Περιμενω να δω και το δικο σου! Φιλια!

      Διαγραφή
  11. Πολύ όμορφο post! :)
    Σίγουρα θα το κάνω κάποια στιγμή..χεχεχ

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο ποστ! :)
    Όμορφη η ιστορία σου για το τελευταίο κραγιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena