Google+

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Fall & Winter Hydration

Το φθινόπωρο και το χειμώνα το δέρμα μου πάντα βασανίζεται με το κρύο.Αφυδατώνεται εύκολα και χρειάζομαι πάντα μετά από κάθε μπάνιο μια ελαφριά ενυδατική κρέμα! Οι μάρκες που χρησιμοποιώ και δύσκολα αγοράζω από άλλη εταιρία ,μιας και έχω βολευτεί είναι η Fresh line ,το The body shop και η Bioten!

Fresh line body lotion, Pomegranate & Poseidon

Οι body lotion από τη Fresh line είναι πολύ λεπτόρρευστες ,απορροφούνται εύκολα και είναι πολύ ενυδατικές μιας και η βάση τους είναι λάδια όπως avocado oil ,sweet almond oil , grape seed oil και shea butter .Αυτόν το καιρό χρησιμοποιώ το ρόδι, του οποίου η μυρωδιά είναι υπέροχη ,φρουτένια και πολύ γυναικεία! Ακόμη τελειώνω το Poseidon το οποίο χρησιμοποιώ από το καλοκαίρι και πλέον το βάζω μετά το γυμναστήριο ,για να μου δίνει αίσθηση φρεσκάδας!
Τέλος τα ιδιαίτερα προσεγμένα συστατικά τους με κάνουν να τα χρησιμοποιώ με άνεση και στις περιοχές που εμφανίζω έκζεμα χωρίς κανένα πρόβλημα.
~8 ευρώ/200 ml .

Bioten γαλάκτωμα σώματος με cocoa butter

Το λατρεύω για τη μυρωδιά του!Αλλά δεν θα το αγοράσω ξανά μιας και δεν ενυδατώνει αρκετά το δέρμα μου και περιέχει συστατικά που δεν θέλω να βάζω στο σώμα μου ,όπως methylisothiazolinone συντηρητικό χειρότερο από τα parabens . Σκέφτομαι για να το αντικαταστήσω να αγοράσω φυσικό βούτυρο κακάο το οποίο έχει παρόμοια μυρωδιά!
4 ευρώ.

The Body Shop Honeymania

Αυτή τη μυρωδιά τη λατρεύω !!Το χρησιμοποιώ όταν θέλω περισσότερη ενυδάτωση ή όταν θέλω να περιποιηθώ παραπάνω τον εαυτό μου! Ελπίζω να μην καταργήσουν τη συλλογή ή να προλάβω τουλάχιστον να αγοράσω άλλο ένα!
15 ευρώ

Fresh line Body Butter Cream

Αυτό είναι το πιο hardcore ενυδατικό μου!Περιέχει cocoa butter και shea butter και το χρησιμοποιώ σε σημεία που θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα.Συνήθως το χρησιμοποιώ στα πόδια μετά την αποτρίχωση ,στα χέρια το βράδυ , στους αγκώνες ,στις φτέρνες , πάνω στο έκζεμα μου (μετά το γυμναστήριο που φουντώνει λίγο) και γενικά στα σημεία που χρειάζομαι εντατική ενυδάτωση.
80gr/7 ευρώ

Fresh line Athena hand therapy

Την κρέμα χεριών αυτή μου την έστειλε η εταιρία να την δοκιμάσω και μου άρεσε πάρα πολύ!Η βάση της είναι το ελαιόλαδο και το βούτυρο κακάο! Είναι απίστευτα ενυδατική και την έχω δίπλα στο κρεβάτι μου για να την βάζω πριν κοιμηθώ! Βέβαια, θεωρώ πως είναι πολύ ακριβή και δεν νομίζω να την αγόραζα μόνη μου ,θα προτιμούσα το Body Butter Cream !
~15 ευρώ

Bioten anti-ageing hand cream ,fig

Αυτή είναι η κρέμα που έχω πάντα στην τσάντα μου.Είναι πολύ ενυδατική και μου αρέσει πολύ που περιέχει UV φίλτρα για πρόληψη της γήρανσης στα χέρια. Το μόνο που δεν μου αρέσει καθόλου είναι το ότι δηλώνει πως είναι 100% φυσική αλλά στα συστατικά έχει σιλικόνες και σαν συντηρητικό το methylisothiazolinone που ανέφερα και πριν . Δεν νομίζω να την αγοράσω ξανά αλλά προς το παρόν δεν θα πάει χαμένη!
~3 ευρώ

Αυτά χρησιμοποιώ προς το παρόν για την ενυδάτωση μου!Έχετε να μου προτείνετε κάποιο αγαπημένο σας προϊόν ;

16 σχόλια:

  1. Πόσο τέλεια η κρέμα σώματος με cocoa butter από Bioten <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θελω πολυ να δοκιμασω κατι απο Fresh Line μιας και δεν εχω δοκιμασει ποτε τιποτα!!! Ποιο μου προτεινεις να δοκιμασω πρωτο? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πρότεινα την αγαπημένη μου λοσιόν για όλους τους τύπους δέρματος από το bar! Είναι τέλεια!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο και περιεκτικό ποστ! Θέλω κι εγώ να πάρω προϊόντα απο την Fresh Line και περιμένω πότε θα ανέβω Αθήνα να τα επισκεφτώ! Την Bioten την αγαπούσα μέχρι που έμαθα για το methylisothiazolinone! Κρίμα!
    Μόλις έγινα μέλος σου! :-)
    mariasbeautifulworld.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!!
      Έγινα και εγώ μέλος σου!Όταν έρθεις να πας σίγουρα ,θα ξετρελαθείς!

      Διαγραφή
  4. Τέλειες επιλογές! Είναι αρκετά από αυτά στη λίστα μου και θέλω να τα δοκιμάσω!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το body lotion της bioten μυρίζει θεϊκά, αλλά θα προτιμήσω και εγώ την επόμενη φορά κάτι φυσικό! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσει πολύ που αναφέρες "άσχημα" χημικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ωραία ενυδατική είναι από τα bodyshop και το white musk libertine αν και το άρωμά του είναι πιο καλοκαιρινό!
    μόλις τώρα ανακάλυψα το blog σου και μου άρεσε πάρα πολύ!έγινα και μέλος σου...σε ακολουθώ και στο bloglovin'
    αν θες ρίξε κι εσύ μια ματιά στο δικό μου blog...έχω κάνει κι εγώ review για την κρέμα της bioten και έχω κι ένα διαγωνισμό!
    θα χαρώ αν ρίξεις μια ματιά!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!Έγινα και εγώ μέλος σου!
      Γενικά δεν με τρελαίνει το musk ,προτιμώ τις πολύ γλυκιές μυρωδιές!

      Διαγραφή
  8. Ωραίες οι προτάσεις και φυσικά ένα έξτρα like που μας πληροφορείς για τα όχι-και-τόσο-φυσικά συστατικά!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena