Google+

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

My Lip Crayon Collection!


Τους τελευταίους μήνες έχω αναπτύξει μια εμμονή με τα lip crayons! Είναι πολύ πιο βολικά στην εφαρμογή από τα κλασικά κραγιόν και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τα ενυδατικά κραγιόν! Με κάθε ευκαιρία δοκιμάζω τα lip crayons που κυκλοφορούν οι εταιρίες και μέχρι στιγμής κανένα δε με έχει απογοητεύσει! Ας σας δείξω λοιπόν τη συλλογή μου!



  • Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain in Crush
To πιο έντονο της συλλογής μου! Ένα έντονο δαμασκηνί ιδανικό για φθινόπωρο και χειμώνα! Όλα τα Balm Stains της Revlon έχουν έντονη μυρωδιά μέντας και αφήνουν μια πολυ δροσερή αίσθηση στα χείλη που μου αρέσει πάρα πολύ!
  • Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain in Honey
Το αγαπημενο μου "Your lips but better"! Όταν δεν ξέρω τι κραγιόν να φορέσω ή δεν είμαι καθόλου βαμμένη, πάντα σε αυτο γυρνάω! Βάφει τα χείλη με ένα απαλό ροζ-λιλά χρώμα που διαρκεί για ώρες!
  • Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain in Rendezvous
Λατρεμένο πορτοκαλί χρώμα που φορούσα συνέχεια το καλοκαίρι! Είχα κάνει αναλυτικό review για αυτό στο Revlon haul post μου εδώ!
  • H&M Lip Pen in Passionata Pink
Άκουγα από πολλές beauty bloggers για τα lip pens των H&M και δεν μπορούσα να μην τα δοκιμάσω! Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένα έντονο φούξια που σίγουρα θα λιώσω το καλοκαίρι! Έχουν εξαιρετική διάρκεια και μυρίζουν κεράσι!
  • Bourjois Color Boost in Peach on the Beach
Θα σας πω ένα πράγμα... Πρέπει να το πάρετε! Είναι το πιο υπέροχο κοραλλί/ροζ χρώμα, ιδανικό για άνοιξη και καλοκαίρι, πολύ ιδιαίτερο και έχει πολυ ξεχωριστη σύσταση σε σχέση με τα άλλα lip crayons! To είδα για πρώτη φορά από αυτό το video της Nikkietutorials και είμαι πολύ χαρούμενη που το απέκτησα!
  • No7 High Shine Lip Crayon in Daydreamer
Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν είχα κανένα nude lip crayon και έτσι όταν είδα αυτό της Νο7 είπα να το δοκιμάσω. Είναι το πιο αδιάφορο από αυτά που έχω στη συλλογή μου μιας και είναι σαν να φοράω lip gloss, τα οποία έχω καταργήσει προ πολλού.
  • Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm in Two Ton Tomato
Το πρώτο lip crayon που δοκίμασα και αυτό που με έθισε σε αυτή τη φόρμουλα! Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό review για αυτό εδώ.
  • Vivo Lip Crayon Stain in Best of Me
Για το τέλος άφησα το προϊόν με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής! Είναι ακριβές dupe της σύνθεσης των Balm Stains της Revlon, από τη διάρκεια μέχρι τη μυρωδιά, και φυσικά σε πολύ χαμηλότερη τιμή! Το είχα παρουσιάσει αναλύτικα σε αυτό το post μου.


Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τις δικές σας προτάσεις! Ποια είναι η αγαπημένη σας εταιρία που παράγει lip crayons? Έχετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα να μου συστήσετε;

14 σχόλια:

  1. Έχω mua και vivo και μου αρέσει η μυρωδιά μέντας και το χρώμα και η διάρκεια! Έχω και το clinique, όμορφο αλλά σαν απόδοση χρώματος τα άλλα είναι καλύτερα! Revlon να πω την αλήθεια δεν πεθαίνω να πάρω μιας και τα άλλα είναι ίδια και πιο οικονομικά, του Η&Μ όμως θα το τσιμπήσω αν το βρω :) φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Balm Stains δεν έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής...τα χρώματά τους φαίνονται όμορφα και ενυδατικά...μάλλον θα ψάξω ένα στο σταντ της bourjois.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω και εγώ της MUA και έχουν απίστευτη διάρκεια και αν έχεις πουδράρει τα χείλη το χρώμα φαίνεται υπέροχο! Δοκίμασε και της L'oreal είναι τέλεια! και έχουν πολύ ωραία χρώματα... εγώ δυστυχώς τα Η&Μ δεν τα πρόλαβα σνιφ σνιφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To passionata pink το έχω και το αγαπώ!! Επίσης αγαπώ τα balm stains της MUA που είμαι 99% σίγουρη πως είναι πανομοιότυπα με της VIVO μιας και ανήκουν στον ίδιο όμιλο!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαμώτο δεν αντέχω την μέντα με τίποτα!!! Τα Bourjois τι άρωμα έχουν??? Τα H&M θα τα δω σίγουρα!!! Υπέροχα χρώματα!!! ;o))XXX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αααααα ωραία, σημείωσα 1-2!! Να δοκιμάσεις και MUA, είναι εξίσου καλά! ;) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα Revlon τα έχω βάλει στο μάτι πολύ καιρό τώρα!Υπέροχα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να δοκιμασεις και απο Korres νομιζω αξιζουν ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από τις καλύτερες κατηγορίες προϊόντων -θεωρώ- που έχουν βγει στην αγορά τώρα τελευταία!
    Έχεις πολύ ωραία χρώματα στη συλλογή σου! Τα H&M και τα Revlon θέλω πολύ να τα δοκιμάσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν εχω εξερευνησει τα lip crayons, αλλα θελω να δοκιμασω αυτα του KORRES που ειναι και τα πιο προσβασιμα για μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά το H&M έχει την πιο καλή χρωματική απόδοση. Δοκίμασε και ΜUA. Γράφουν εξίσου ωραία. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραία όλα! Το peach on the beach απο bourjois το πήρες απο εξωτερικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολυ ομορφα ολα, τελεια χρωματα !!! Εχω και εγω του hm το papaya και ειναι τελειο οντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena