Google+

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Too Faced Chocolate Bar review!


Στο σημερινό post θα σας παρουσιάσω μια από τις τελευταίες μου εμμονές, την παλέτα Chocolate Bar της Too Faced! Από το πρώτο review που είχα διαβάσει για αυτή την παλέτα ήξερα ότι έπρεπε να την αποκτήσω! Οι περισσότερες σκιές ανήκουν στις γήινες αποχρώσεις, όμως κάποιοι ψυχροί-ροζ τόνοι κάνουν αυτή την παλέτα μοναδική! Ας τη δούμε λοιπόν!


Η Too Faced επενδύει στις συσκευασίες των προϊόντων της και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στην Chocolate Bar! To κουτί της μοιάζει σαν κουτί ζαχαρωτών, ενώ η συσκευασία της παλέτας θυμίζει απόλυτα μπάρα σοκολάτας. Η έκπληξη όμως έρχεται αφού ανοίξετε τη συσκευασία, όταν θα μυρίσετε τις σκιές που αναδύουν ένα έντονο άρωμα κακάο! Κάνει τη διαδικασία του μακιγιάζ ακόμα πιο ευχάριστη, μιας και αν κρατάτε κοντά την παλέτα στο πρόσωπό σας και βάφεστε κοιτώντας στον καθρέπτη της παλέτας, το άρωμα σοκολάτας είναι εντονότατο!


Η χρωματική παλέτα είναι αρκετά παρόμοια με αυτή της Naked3 - γήινες και ροζ αποχρώσεις. Αυτό που τη διαφοροποιεί είναι ότι έχει κάποιες ξεκάθαρα γήινες σκιές (μπεζ, καφέ) και κάποιες ξεκάθαρα ροζ, μωβ. Όπως σε όλες τις παλέτες της Τοο Faced η απόδοση είναι καταπληκτική. Όλες οι σκιές είναι βουτυρένιες, ενώ δεν υπάρχει καμία miss σκιά, όπως συνήθως συμβαίνει στις παλέτες της εταιρίας (βλέπετε Νatural Eye εδώ).


Τα ονόματα των σκιών είναι γεύσεις σοκολάτας!
Οι αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι:
  • Salted Caramel: Ένα θερμό καφετί, ιδανικό για blending και σαν χρώμα της κόγχης
  • Marzipan: Σαμπανιζέ σκιά με πολύ έντονη απόδοση, που μπορεί να φορεθεί και μόνη της για ένα πολύ γρήγορο look
  • Strawberry Bon Bon: Η αγαπημένη μου σκιά από όλη την παλέτα! Ένα ματ ροζ που κολακεύει τα καφέ μάτια
  • Hazelnut: Υπέροχο σκούρο καφέ, για τονισμό της εξωρετικής γωνίας
  • Cherry Cordial: Σκούρο burgundy χρώμα που συνδυάζεται άψογα με το Strawberry Bon Bon

Τα swatches των σκιών σε φυσικό φωτισμό:


Την παλέτα αυτή μπορείτε να τη βρείτε στα καταστήματα Sephora και κοστίζει περίπου 40 ευρώ. Είναι από τις πιο ιδιαίτερες παλέτες σκιών που έχω δοκιμάσει, κυρίως λόγω του αρώματος αλλά και της συσκευασίας της!

Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Ποια είναι η αγαπημένη σας παλέτα σκιών;

12 σχόλια:

  1. Tέλειααααα παλέτα!!!!!!!
    Μ'αρέσει αυτή που πρασινίζει λίγο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι φανταστική! Αλλά λιγουλάκι ακριβή...δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ είναι υπέροχη παλέτα!!!! Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τίποτα από την συγκεκριμένη εταιρεία ακόμη! Θεϊκό το γεγονός ότι μυρίζουν σοκολάτα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο χρώμα το black forest truffle και το cherry cordial! Με γεια! Σε έχω κάνει tag εδώ http://efilovesbeauty.blogspot.com/2014/04/tag-would-you-rather-beauty-edition.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μολις την παρήγγειλα απο εξω και την περιμενω πως και πως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελεια παλετα αγαπω τα γηινα χρωματα
    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. It’s a really great post! Thank you for sharing!
    Can’t wait to see the next one!)
    Like your blog very much!)

    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραιο το review σου μπράβο και σε ευχαριστούμε πολύ!! Οι παλέτες σκιών είναι μεγάλος έρωτας, βολεύουν απίστευτα και ειδικά όταν θες να ταξιδέψεις! καποιες εταιρίες όμως τις παράεχουν ακριβά νομίζω! Εγώ συνήθως προσπαθώ τα λίγο πιο ακριβά προϊόντα όπως μεικαπ και παλέτες σκιων πχ να τα ψωνίζω σε περιόδους εκπτώσεων. Τώρα που μέναμε σπίτι, το να βάφομαι και να γίνομαι πιο όμορφη μου έφτιαχνε την ψυχολογία! Έχω βρει αυτό εδώ το site που τώρα έχουν βάλει πολλές προσφορές και δωρεάν μεταφορικά σε πολλά προιοντα για περιποίηση προσώπου https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/prosopo/ και σκέφτομαι να πάρω σίγουρα μια κρέμα ματιών και μια παλέτα highlighter-contouring με που είδα και την ερωτεύτηκα! θα ψαξω να δω αν εχει και σε προσφορά καποια της too faced μιας και απ'ότι γράφεις φαίνεται πολύ καλή! (δεν εχω ξαναδοκιμάσει καποιο από τα προιόντα της!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena