Google+

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Beauty προτάσεις!


Πρόταση no1.
Το έκανα τυχαία και το έχω αγαπήσει!Απλώνουμε τη βάση μας,αφού στεγνώσει απλώνουμε το μαύρο χρώμα,αφού στεγνώσει πολύ καλά χρησιμοποιούμε το άσπρο μανό με το ειδικά,λεπτό,πινελάκι για σχέδια και τραβάμε σιγά σιγά πλάγιες γραμμές.Περνάμε το γυαλιστικό μας και έτοιμο!


Πρόταση no2.
Όπως βλέπετε,στη φωτογραφία είναι λιγότερο απ'το μισό ποτηράκι γεμάτο με λάδι και ένα κουταλάκι μικρό,γεμάτο,ζάχαρη!Η ιδέα αυτή μου ήρθε από μια φίλη που το ανέφερε σε μια κουβέντα και σκέφτηκα να τη δοκιμάσω!Ρίχνετε τη ζάχαρη στο λαδάκι,ανακατεύετε και μετά αφού πάρετε λίγο στο χέρι,τρίβετε το πρόσωπό σας.Αρχικά με αυτά μόνο.Έπειτα ξεβγάζετε τα χέρια και παίρνετε αφρόλουτρο,λίγο.Κάνετε σαπουνάδα στα χέρια και έπειτα τρίβετε το πρόσωπό σας και με τα τρία προϊόντα μαζί, ξεβγάζετε και αυτό ήταν!Όταν το έκανα μετά το πρόσωπό μου ήταν όχι μόνο καθαρό αλλά και πάρα πολύ απαλό!Το έκανα και στο σώμα και είχε το ίδιο αποτέλεσμα!Σαν ένα είδους scrub με φυσικά υλικά που όλοι έχουμε σπίτι μας!Πριν αγοράσετε κάποιο,δοκιμάστε το!

Πρόταση no3.
Εχω τεράστιο κόλλημα με τα αρώματα!Βάζω πολύ ώστε να μυρίζουν ακόμη και τα ρούχα μου!Αν λοιπόν,τα αγαπάτε και εσείς πολύ,σας έχω έναν τρόπο ώστε κάθε φορά που θα περνάτε δίπλα από άλλους ή κάθε φορά που θα γυρνάτε το κεφάλι ή τυχάια(:P) θα τινάζετε το μαλλί,να τους "μεθάτε"με το άρωμα σας.Πριν οποιοδήποτε χτένισμα,ακόμη και ένα απλό,ψεκάστε το άρωμά σας δυο-τρεις φορές στις άκρες των μαλλιών σας και λίγο πιο πάνω.Από μακριά φυσικά και μέχρι 3 φορές,σε 3 διαφορετικά σημεία!Θα με θυμηθείτε!:P



Ευαγγελία!

13 σχόλια:

  1. Καλά...Τα νύχια είναι φοβερά!!! Πραγματικά δηλαδή...!!! Το φυσικό scrub το έχω δοκιμάσει παλαιότερα και έχει απίστευτο αποτέλεσμα...Σαν να βγήκες μόλις από κάποιο beauty salon...Και είναι πολύ εύκολο επίσης... Αυτό με το μαλλί και το άρωμα πρέπει να πω ότι με εντυπωσίασε ιδιαίτερα και θα το έχω στα υπόψιν σίγουρα...!!! :) Πολύ καλό το ποστ!!! Μπράβο ρε κορίτσι!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Ευαγγελία!Πολύ καλό το μανικιούρ ,το scrub από τα κλασικά ,σπιτικά, καλά!Όσο για την κολόνια ,σήμερα θα περάσω από femme fatale!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα νύχια είναι τρομερά!Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω σχεδιάκια μόνη μου,αλλά θα τα προσπαθήσω!
    Επίσης κατάλαβα γιατί τελειώνουν οι κολόνιες σου τόσο γρήγορα!Χιχι!Αξίζει βέβαια γιατί μυρίζεις συνέχεια κολόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω!!!!χαχαχαχαχ!!!οντως τελειωνουν γμτ!!!χαχαχαχ!!!!!αλλα!!!τι εντυπωση αφηνεις!!!χαχαχαχ!!!

      Διαγραφή
  4. Τέλειο το τελευταίο tip! Θα το δοκιμάσω σήμερα το βράδυ, για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχες προτάσεις :) Ειδικά αυτό με το άρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena