Google+

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

January Favorites

Μιας και φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του Ιανουαρίου στο post αυτό θα σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο το μήνα αυτό! Ας ξεκινήσουμε με τα προϊόντα μακιγιάζ:


Όσον αφορά τα μάτια δεν ξέφυγα καθόλου από τις γήινες αποχρώσεις!Τις περισσότερες φορές επέλεξα τις παλέτες MaxFactor Trio Eyeshadow no.01 και Maybelline Eyestudio in 200 Alluring Almond.
Αν ήθελα να προσθέσω λίγο χρώμα χρησιμοποίησα το Seventeen Eyeshaper in 30 Emerald.

Max Factor - Maybelline
Τις γήινες αποχρώσεις στα μάτια συνήθως τις συνδύαζα με κόκκινα χείλη,ακόμα και το πρωί! Γι'αυτό χρειαζόμουν μια απαλή απόχρωση του κόκκινου,που μου την έδωσε το Avon Colortrend in Poppy Love. Ξεκίνησα επίσης να φοράω lipgloss πάλι,και συγκεκριμένα το Essence XXL Shine in 10 Rendez-Vous. Φόρεσα πολύ επίσης το Daring Pink της Revlon σε πιο βραδινά μακιγιάζ όταν ήθελα να ξεφύγω λίγο από το κόκκινο!

Revlon - Avon - Essence
Για τα μάγουλα ο αγαπημένος μου συνδυασμός ήταν το Seventeed Silky Blusher in 01 Pale Rose και το Seventeen Pearl Finishing Powder 02 τα οποία είχα κερδίσει στο event των Beauty Bloggers για το Στόχο!

Blush - Hoghlighter
Ας περάσουμε τώρα στα προϊόντα περιποίησης:


  •  Bioten Repairing Hand Cream με μέλι και έλαιο Macademia: Απλά λατρεύω αυτή την κρέμα χεριών! Μυρίζει καταπληκτικά και την έχω συνέχεια στο γραφείο μου! Τα χέρια μου σκάνε πολύ εύκολα το χειμώνα λόγω κρύου και με τη συνεχή χρήση αυτής της κρέμας τα έχω προστατέψει πολύ!
  • The Body Shop Vitamin E Face Mist: Επειδή λόγω κρύου το πρόσωπό μου ξηραίνεται εύκολα πάντα σετάρω το μακιγιάζ μου με το face mist του TBS για να νιώθω περισσότερη ενυδάτωση!
  • La Roche Posay Effaclar Gel Cleanser: Αυτό το σαπούνι χρησιμοποιώ καθημερινά για τον καθαρισμό του προσώπου μου και δεν σκέφτομαι να το αλλάξω!Καθαρίζει βαθιά το πρόσωπό μου χωρίς να το αφήνει ξηρό και αφυδατωμένο!
  • The Body Shop Dragonfruit Lip Butter: Ένα ακόμα προϊόν ενυδάτωσης που χρησιμοποίησα πάρα πολύ! Μυρίζει καταπληκτικά και ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη μου!Τα προστάτεψε από σκασίματα και ξηρότητα!
Δε θα μπορούσα να σας μιλήσω για τα αγαπημένα του μήνα χωρίς να αναφερθώ στα αγαπημένα μου αξεσουάρ: τα λεοπάρ φουλάρια! Τα φοράω συνέχεια!Συγκεκριμένα τώρα στις εκπτώσεις τα Tally Weilj έβγαλαν μια προσφορά όπου στα 3 πληρώνετε τα 2 και κοστίζουν το καθένα 3-4 ευρώ! Σας προτείνω να εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά όσο ισχύει!


Εσείς ποιο προϊόν χρησιμοποιήσατε περισσότερο αυτό το μήνα;

15 σχόλια:

  1. Λατρεύω και γω αυτή την κρέμα χεριών! Είναι φοβερή, φθηνή και μυρίζει σούπερ!
    Το κραγιόν σούπερ επίσης!
    Και ναι, σε ευχαριστώ που θα με κάνεις να πάρω ΚΑΙ φουλάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο το κραγιόν της Revlon και δείχνει πολύ όμορφο στα χείλια σου...το highlighter φαίνεται πολύ διακριτικό, πώς ήταν από διάρκεια στο πρόσωπό σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή!Συγκεκριμένα να σου πω ότι το είχα φορέσει σε βραδινή μου έξοδο και στο τέλος της βραδιάς (μετά από 5 ώρες περίπου) μου σχολίασαν ότι φαίνεται ακόμα!

      Διαγραφή
  3. Έχω μανία με τα φουλάρια, ελπίζω να υπάρχει κανένα ακόμα στα Tally Weilj για μένα!

    Η τριπλή σκιά Max Factor φαίνεται καλή, η μεσαία σκούρα απόχρωση είναι ματ?

    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι τρεις σκιές είναι ματ,μόνο που η σκούρα έχει και λίγο shimmer μέσα.
      Δεν φαίνονται καλά στο χέρι,αλλά χρησιμοποιώντας πινέλο γράφουν απίστευτα στα μάτια!Και έχουν πολύ καλή διάρκεια!

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω τα φουλάρια από τα Tally Weilj :) Το κραγιόν είναι τέλειο το έχω και εγώ. Φιλιά Μαριάννα μου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού το έχουμε πει,τα γούστα μας ταιριάζουν πάρα πολύ!!!
      Φιλάκια Μαιρούλα!

      Διαγραφή
  5. Φαίνονται πολύ καλά...!! Την τριπλή παλέτα με σκιες από Max Factor την έχω κ εγώ και είναι τόσο βολική..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά!Και να σκεφτείς ότι είχα πάρα πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω!Την ξανανακάλυψα!

      Διαγραφή
  6. Εγώ κόλλησα με το σμαραγδί μολύβι ματιών, τρελαίνομαι για τέτοια χρώματα!! Η κρέμα χεριών της bioten απορροφάται σχετικά γρήγορα; Δε μπορώ τις κρέμες χεριών που αργούν να απορροφηθούν ή δεν απορροφούνται ποτέ πλήρως και αφήνουν ένα λιπαρό, κολλώδες φιλμ στο δέρμα.

    Ωραία αγαπημένα! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μένα απορροφάται αμέσως!Όμως αυτό εξαρτάται από το δέρμα του καθενός,οπότε δε χάνεις τίποτα να τη δοκιμάσεις!
      Ευχαριστώ πολύ! :D

      Διαγραφή
  7. Το ρουζ μαζί με το προϊόν λάμψης φαίνεται ωραίος συνδυασμός!!!!Οι σκιές δε της Maybelline μου άρεσαν πολύ!!!Ωραίες επιλογές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά πολύ όμορφος συνδυασμός!
      Σε ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  8. Δεν έχω μείνει και πολυ ικανοποιημένη με τα blush της Seventeen,καθως δυστυχώς δεν γράφουν στο δέρμα μου!Το hightlighter θα το έχω στα υπόψην!Κατά τ'άλλα καλές επιλογές (έχω επίσης τρέλα με τα κόκκινα χρώματα στα χείλη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena