Google+

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Mini Erre Due Haul!



Πριν λίγες μέρες έμαθα ότι η Erre Due έχει ξεκινήσει μια πολύ συμφέρουσα προσφορά! Με την αγορά δύο μολυβιών της εταιρίας παίρνετε δώρο μια μονή Wet 'n Dry σκία! Δε θα μπορούσα να μην την εκμεταλλευτώ και έτσι έκανα ένα μικρό haul από το κατάστημα Patistas,όμως μπορείτε να βρείτε αυτή την προσφορά σε όλα τα καταστήματα που φέρνουν Erre Due!






Μπορείτε να διαλέξετε δύο οποιαδήποτε μολύβια της εταιρίας,είτε χειλιών,είτε ματιών είτε φρυδιών οποιασδήποτε συλλογής. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 4 έως 7 ευρώ. Εγώ επέλεξα δύο μολύβια ματιών τα οποία και σας παρουσιάζω παρακάτω!


Luxury Pencil for Eyes in no.10

Μόλις το είδα το ερωτεύτηκα! Έχει ένα υπέροχο navy blue χρώμα που ταιριάζει τέλεια στα καστανά μου μάτια και θεωρώ ότι μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά looks. Δυστυχώς όμως με απογοήτευσε...Κατ'αρχήν ήμουν άτυχη και έπεσα σε ελαττωματική συσκευασία η οποία περιείχε μόνο τη μισή ποσότητα μολυβιού!Έτσι έπρεπε να το ξύσω σχεδόν μέχρι τη μέση για να μπορέσω να βαφτώ...Όταν τα κατάφερα επιτέλους,δυσκολεύτηκα πολύ να το βάλω στα μάτια μου γιατί ήταν υπερβολικά κρεμώδες, και φυσικά για αυτό το λόγο δεν διήρκησε καθόλου στο waterline μου...Γενικά  δε θα ξαναπάρω κάποιο μολύβι από τη συγκεκριμένη σειρά.
Κόστισε 6,10 ευρώ.

Smart Pencil - Automatic,Waterproof in no.03

Μου έλειπε ένα μωβ μολύβι και έτσι επέλεξα αυτό!Μου αρέσει πολύ το χρώμα και το διακριτικό shimmer που έχει το κάνει πιο βραδινό! Είναι αρκετά κρεμώδες και waterproof. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η συσκευασία του,μιας και γενικά τα μηχανικά μολύβια με βολεύουν καλύτερα! Στην άλλη άκρη έχει και ένα βουρτσάκι για smudging το οποίο είναι πολύ χρήσιμο!Έχω και άλλα μολύβια από αυτή τη σειρά και μου αρέσουν πάρα πολύ! Είχε μιλήσει και η Κωνσταντίνα για αυτά τα μολύβια εδώ!
Κόστισε 4,80 ευρώ.


Ας περάσουμε τώρα στη σκιά,μιας και αυτή ήθελα περισσότερο!Δυστυχώς δεν μπορούμε να διαλέξουμε οποιαδήποτε απόχρωση της σειράς Wet 'n Dry,αλλά ανάμεσα σε έξι συγκεκριμένες.Υπάρχει μια θαλασσί,μια λευκή,μια χρυσή,μια ροζ,μια πράσινη και αυτή που επέλεξα εγώ! Είναι μια μείξη χρυσού και ανοιχτού πράσινου με απίστευτους ιριδισμούς που την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά!


Όπως φαίνεται και από το swatch, με βρεγμένο πινελάκι φαίνεται πιο χρυσή και μεταλλική ενώ με στεγνό πιο shimmery! Προσωπικά την προτιμώ με στεγνή εφαρμογή!

Εσείς θα εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά;

Update
H εταιρία είχε την ευγενή καλωσύνη να μου αντικαταστήσει το ελαττωματικό μολύβι και πλέον μπορώ να πω ότι έχει αντικαταστήσει πλήρως τα μαύρα μολύβια μου!

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι πολύ έντονο και μακράς διαρκείας!

      Διαγραφή
  2. Είμαι σίγουρη πως θα βρεις έναν τρόπο να χρησιμοποιήσεις το μπλε μολύβι που δεν σε βόλεψε!Καλοφόρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γεια σου!! Πολύ ωραία όλα!! Πολύ καλή προσφορά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα! Λυπούμαστε πολύ για το ελλατωματικό Luxury Pencil σου. Αν μπορείς, θα ήθελες να μας στείλεις ένα mail στο info@erredue.gr ώστε να μπορέσουμε να στο αντικαταστήσουμε;

    Xenia Perantonakis
    Erre Due

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ που επικοινωνήσατε μαζί μου!
      Σας έχω στείλει mail.

      Διαγραφή

Από το Blogger.

© Glam Club, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena